Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással van a rendszeres sportolás a libidóra?
Idáig naponta éltünk nemi életet a barátnőmmel és félek, hogy a napi egy órás futás és erőedzés leviszi majd a libidómat és ez konfliktusokhoz fog vezetni. Azért félek ettől, mert itt a gykn sokszor tanácsolják egyedülálló férfiaknak, hogy sportoljanak és akkor kevésbé fognak szenvedni a szex hiányától.
Vannak itt sportolók, akik megosztanák velem a tapasztalatukat?
23f
#5 vagyok, ez nem igaz :D rengeteg lehetőség van és én pl élek is velük. Unalmas lenne nekem is, nem csak a páromnak ha feküdnék csak 😆
Jaj lányok, így neten könnyű mondani, de a gyakorlatban azért az szokott lenni, hogy kis lovaglástól már elfáradás van és jaj inkább váltsuk pózt :D
De lehet arra értettétek, hogy nem csak fekszetek, hanem négy kéz láb is vagytok :DD
9: ha nem tudod kihozni egy lányból, hogy akarjon rajtad sokáig lovagolni, az nem a lány hibája :D
én igenis mozgok eleget a pasin, és ha a pasi dolgozik akkor se csak fekszem, hanem simogatom vagy őt, vagy magam, vagy én is mozgok, hogy élvezetesebben mozogjon bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!