Rendszeres sportolással tudom kompenzálni az ülőmunka okozta későbbi esetleg problémákat?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 10:44
1/5 anonim válasza:
Igen, plusz úgy is, ha utána nézel, hogy mi a helyes testtartás ülés közben. Meg milyen pihentető gyakorlatokat szoktak ilyenkor ajánlani.
3/5 rmf730 válasza:
Jóga! Napi 2szer 10-30 perc attól függ mennyi időd van! Az alap gyakorlatsorok 5 pozícióból állnak, annyiszor ismétled amennyi időd van...
4/5 De La Cruse válasza:
ez súlyfüggő.
Akár táncolni jársz egy néptánc iskolába vagy gyúrni mész egy terembe mindíg megújul az erőd és szellemileg is fel tudsz töltődni.
Érdemes komolyan odaszánni magad ilyesmire.
Isten a maga képére teremtette az embert és nem a buddha szoboréra.
5/5 anonim válasza:
Mckenzie tornát tudom javasolni!
Persze azt külön gyógytornász tanítja be. Nekem gerinc/derék (csigolyák) problémám/fajdalmaim voltak és az a torna bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!