Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés kis kifli nagy kifliben aludni, és mikor érzitek hogy feláll neki?
Figyelt kérdés
És oda teszi erősen a popsitokhoz? Milyen érzés? Mire gondoltok közben?2021. jan. 22. 16:53
1/10 anonim válasza:
Hát a te kis nudlidat biztos nem érzi egy lány sem, szóval neked mindegy.
2/10 anonim válasza:
Az enyèmnek nagy van, szóval jó. Arra gondolok, hogy ha ennyire áll neki, mikor rakja már be.
3/10 anonim válasza:
Mit gondolok?
"Hehehe, előbb alszok el mint te, mert neked áll!"
Mi a párommal komolyan vesszük az alvást. Ha feláll, feláll. Sokszor szokott, sima romantikus cuki bújásnál is. Nem kell non-stop dugni és ha alvás van akkor nem is igényeljük.
4/10 anonim válasza:
Sós kifliben a legjobb aludni.Nagyon jó érzés ha a popómhoz ér és nagyon felizgúlok
5/10 anonim válasza:
Isteni érzés, imádtam így összebújni párommal, akár szex, akár alvás lett a vége!
6/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem. Kedvenc alvó pózom amiből nem mindig alvás lesz..
7/10 anonim válasza:
Nagyon tetszik amikor így érzem, hogy felállt, mocorog a farka, nagyon felizgat! 😛
9/10 anonim válasza:
Olyankor a legizgatóbb, amikor még lankadtan bújik hozzám és érzem, hogy hogyan keményszik meg amikor egyre szorosabban simul hozzám.
Ilyenkor általában arra gondolok, hogy mennyire szuper, hogy még mindig pillanatok alatt ennyire lázba tudom őt hozni.
És néha az is eszembe jut, hogy mennyire jó, hogy ilyen megértő, ha éppen fáradt vagyok, vagy nagyon nincs kedvem hozzá.
10/10 anonim válasza:
Ja... és néha nagyon beindítja a fantáziámat! Szinte már érzem őt magamban, és fejben már túl vagyok 6-8 pózon, mire szabad utat engedek neki😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!