Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a pasiról, akinek sajna nem nagyon akar felállni, voszont éjszaka, amikor valahogy, véletlen feláll a farka, akkor a helyett, hogy odabújva felébresztené a párját és szeretkezne vele, kiveri magának?
Nem várnám el, hogy emiatt felebresszen, mert attól, hogy neki felall, meg nem biztos, hogy nekem is lenne hangulatom hozzá. Elég nyűgös vagyok, ha felebresztenek.
Viszont hosszútávon nem dihaznam a potenciazavart, elkuldenem orvoshoz
Impotens.
Egy percet nem lennék vele.
A kapcsolatba a szex is beletartozik.
Ha neki a keze kell legyenek együtt boldogok.
Elég sok nő örülne neki, ha olyan férje/barátja lenne, aki nem zaklatná őket szexuálisan. Általában én fordítva hallom a sztorikat, hogy a férfi akarná, de a nő nem. A kollégáim többsége is már különféle hobbikat választott, amivel elterelik a figyelmüket a szexről. Van aki horgászik, van aki modellez, van aki meg inkább dolgozik.
Sőt, van akinek a felesége megmondta kerek perec, hogy a szex az utódnemzésre való, és mivel van már gyerek, így okafogyottá vált az egész.
Azért azt valljuk be, hogy a szexuális alul fűtöttség inkább a női társadalmat érinti, a férfiak pont ezért lettek "szemetek", mert ő állandóan csak szexelnének... bármikor, bárkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!