Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babámnak száraz...

4 hónapos babámnak száraz maradt a pelenkája éjszaka. Jelenthet gondot esetleg véletlen volt?

Figyelt kérdés
2x eszik éjjel, csak anyatejes. Ma reggel úgy ébredt hogy teljesen száraz volt a pelenka, persze utána nem sokkal pisilt elég sokat. Ilyen hamar nem válhat éjjelre szobatisztává ugye? Vagy ez az egy napcsak véletlen volt? Esetleg jelenthet valamu betegséget?
2017. jan. 18. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Előtte mikor kapott tisztát? Szerintem nem beteg, ha amúgy minden rendben, inkább véletlen.
2017. jan. 18. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, kerdezz ra a dokinal. Nekem mindig azt mondja a doki, hogy max 4 orankent pisilni kell valamennyit. Legalabbis meg anno a nem egesz 1 eves fiamnal is ezt mondta, amikor eros hasmenese volt.

Persze lehet, hogy pisilt o, csak epp keveset es te ezt szaraznak vetted. Meg melege volt, kiizzadta stb. De azert akkor, ha 2szer is eszik ejjel es egyaltalan nem pisilne, akkor en tenyleg rakerdeznek a dokinal. Az is lehet csak cumizik ejjel es igazabol nem is eszik?

2017. jan. 18. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

10 nap eltelt, de ahelyett, hogy az orvost kérdeznéd, kiemeled a kérdést???

A szobatisztasághoz semmi köze nem lehet, ugyanis idegileg 1,5 éves kor előtt NEM érnek meg a visszatartásra, szabályozott ürítésre.

2017. jan. 28. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Istenem!

Minek vallal ennyi agyhalott no gyereket!

2017. jan. 28. 22:06
 5/7 anonim válasza:
27%

hát az hogy 1,5 kor előtt nem érnek meg azt vitatnám... anno engem már félévesen bilire tettek, és 9 hónapos koromra már szobatiszta lettem

az meg hogy száraz volt a pelus simán lehet, hogy csak kicsikét pisilt és megszáradt a pelus

de ettől függetlenül, ha aggódsz kérdezz rá bátran :) nekem egyébként azt mondták, ami egynél többször fordul elő vagy egynél több napnál tart, azoknál érdemes csak orvoshoz fordulni ha nem drasztikus :)

2017. jan. 29. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is előfordult kétszer, nem volt semmi gond. Sztm nem kell izgulni emiatt. De azért kérdezz rá.
2017. jan. 29. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nyilván ha egyszer fordult elő, ha minden éjjel ez van akkor gond vidd orvoshoz!
2017. jan. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!