Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg, hogy mi bant, vagy felall es otthagy?
Kene ma talalkozzak egy ferfivel , akivel regóta szerettem volna , viszont ket hónapja tett olyan dolgokat ami miatt hol azt erzem , hogy nem megyek semmi talalkara , ( az elsö találkalenne) , utana , hogy megis kéne , nagyon konfliktusos érzéseim vannak .
Egy munkahelyen dolgoztunk es nagyon jól egyeztunk , amig megszakitottam a kapcsolatot egy kolleganömmel , aki aztan hozza kezdett jarogatni tanacsra es úgy tunt , hogy titokban talalkozgatni kezdtek
Ez ok , ehhez joga van , de az rosszulesett hogy peldaul a kolleganömet vitte autóval , engem meg elutasitott miutan ö ajanlotta hogy visz , vegul visszalépett . Es a kolleganö elött ugratott ( biztatta , hogy vegye el a laptopom , amivel dolgozom )
Ezaltal az erzeseim elmúltak iranta de lehet megsem , ha ennyit gondolok rá és róla irok , sajnos . Köztunk nem törtent semmi , csak szimpatia volt egy fel evig , bókok , artatlan dolgok
Most felvette velem a kapcsolatot , unnepek elött , hogy mennyire jó növagyok , legszivesebben elkuldtem volna melegebb égtájra , de a kivancsisag nem engedte .
Ma talalkozni fogok vele es nem tudom csevegjek mintha mi se törtent volna , legyek kellemes , vagy mondjam meg , hogy miert volt igazsagtalan , ( tehat a csajnak elégtételt adva , engem ugratott ) de akkor ott a lehetöseg , hogy ott is hagy
Es pontosan nem tudom hogy mi a celom vele , lehet nem szakitanam meg a kapcsolatot
Téged nem szeret a pasi. Meg akar dugni párszor es ennyi.
Ha neked így jó akkor folytatsd.
Ennyi alapján én úgy gondolom, hogy laza kapcsolatokat keres. Próbálkozott nálad, nem jött be, jött a kolléganőd, most már ő sem pálya, így visszatért hozzád, hátha most...
Te döntdésed, hogy szeretnél-e ilyen kapcsolatot.
3 vagyok
Tudod mit? Téged szeret. Legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!