Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondjam meg, hogy mi bant,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg, hogy mi bant, vagy felall es otthagy?

Figyelt kérdés

Kene ma talalkozzak egy ferfivel , akivel regóta szerettem volna , viszont ket hónapja tett olyan dolgokat ami miatt hol azt erzem , hogy nem megyek semmi talalkara , ( az elsö találkalenne) , utana , hogy megis kéne , nagyon konfliktusos érzéseim vannak .

Egy munkahelyen dolgoztunk es nagyon jól egyeztunk , amig megszakitottam a kapcsolatot egy kolleganömmel , aki aztan hozza kezdett jarogatni tanacsra es úgy tunt , hogy titokban talalkozgatni kezdtek

Ez ok , ehhez joga van , de az rosszulesett hogy peldaul a kolleganömet vitte autóval , engem meg elutasitott miutan ö ajanlotta hogy visz , vegul visszalépett . Es a kolleganö elött ugratott ( biztatta , hogy vegye el a laptopom , amivel dolgozom )

Ezaltal az erzeseim elmúltak iranta de lehet megsem , ha ennyit gondolok rá és róla irok , sajnos . Köztunk nem törtent semmi , csak szimpatia volt egy fel evig , bókok , artatlan dolgok

Most felvette velem a kapcsolatot , unnepek elött , hogy mennyire jó növagyok , legszivesebben elkuldtem volna melegebb égtájra , de a kivancsisag nem engedte .

Ma talalkozni fogok vele es nem tudom csevegjek mintha mi se törtent volna , legyek kellemes , vagy mondjam meg , hogy miert volt igazsagtalan , ( tehat a csajnak elégtételt adva , engem ugratott ) de akkor ott a lehetöseg , hogy ott is hagy

Es pontosan nem tudom hogy mi a celom vele , lehet nem szakitanam meg a kapcsolatot

2020. jan. 7. 10:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem , hogy a tetteire volna szamomra elfogadható magyarazata es azert hiszem , hogy kellemetlen volna neki a tema .
2020. jan. 7. 10:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ideges vagyok , hetek óta ezeken a témákon rágódom, nyugtatóval alszom
2020. jan. 7. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Téged nem szeret a pasi. Meg akar dugni párszor es ennyi.

Ha neked így jó akkor folytatsd.

2020. jan. 7. 10:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja ha, miert kit szeret
2020. jan. 7. 10:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi alapján én úgy gondolom, hogy laza kapcsolatokat keres. Próbálkozott nálad, nem jött be, jött a kolléganőd, most már ő sem pálya, így visszatért hozzád, hátha most...

Te döntdésed, hogy szeretnél-e ilyen kapcsolatot.

2020. jan. 7. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

3 vagyok

Tudod mit? Téged szeret. Legyetek boldogok.

2020. jan. 7. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mintha 12 éves lennél. Kicsit ide-oda udvarolgat, úgy látszik a kolléganő bugyijába nem sikerült bejutni, most próbálkozik megint nálad.
2020. jan. 7. 11:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem jutott a kolleganö bugyijaba, szerintem sokszor is en úgy hiszem. Parhuzamosan velem is el tudna kepzelni lehet
2020. jan. 7. 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy hármast akar összehozni. Tiszta szerelemből.
2020. jan. 7. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ezek után vagy olyan ostoba, hogy találkozgatsz vele, akkor meg is érdemled, amikor átbasz.
2020. jan. 7. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!