Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi? Mondjam el otthon?
Figyelt kérdés
Félek mert sokkal idősebb és nagy hàza van , àllàsa, kocsija, ami nem is lenne baj de én még csak tanuló vagyok, nem tudom mennyire komolyak a szàndékai. Szerintem azt fogom mondani hogy egy haverommal megyek moziba, apàm biztos kiakadna meg anyàm is , sőt ... Nem tudom mit akarhat tőlem .... Nagyon szeretem de ő 25 éves én meg mégcsak 16 éves vagyok :S2019. szept. 8. 12:16
1/7 anonim válasza:
Legyél óvatos a pasival.Ha otthon elmondod,biztos nem fognak elengedni,ezt te kell eldöntsd.
2/7 anonim válasza:
Mitől félsz? Én 18 évesen jöttem össze a férjemmel, ő 29 volt akkor. 15 év telt el azóta, minden úgy alakult, ahogy szerettük volna.
3/7 anonim válasza:
Na vajon mit akarhat tőled? :D A saját korosztályában nyilván nem rúghat labdába mert olyan nyomi, ezért próbálkozik nála sokkal fiatalabbaknál, naivaknál. Én a helyedben erősen hanyagolnám a jóembert, de gondolom már mindegy mit írunk, te már most fülig szerelmes vagy és simán össze is jössz vele, mert olyan menő a suliban ha valakinek idősebb barátja van. Lesz itt még pofáraesés meg sírás...
4/7 anonim válasza:
"első randi" "nagyon szeretem"
Jobb, ha tudják anyádék, hogy hol kódorog az értelmes lányuk éjszaka.
5/7 anonim válasza:
Mondd le az egészet a fenébe. Nem szabad olyan randiba belemenni, amitől félsz. A szüleidnek meg SOHA ne hazudj arról, hol vagy és kivel. Bármi bajod esik, akkor fognak tudni gyorsan segíteni rajtad, ha tudják kivel és hová indultál. Mindig beszéljétek meg, mikorra érsz haza, és azt tartsd is be pontosan. Ha nem érsz haza a megbeszélt időre, az már egy jel a szüleidnek, hogy keresniük kell téged.
6/7 A kérdező kommentje:
Közben meghívott egy sràc a Sulinkból kàvéra .. randi? Vagy nem tudom eldönteni.. mintha felfordulás lenne az életem
2019. szept. 8. 22:51
7/7 A kérdező kommentje:
Egy kis részén azt mondja ne menjek, mert úgy se lessz belőle semmi , de valahogy mégis akarok menni
2019. szept. 9. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!