Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyes pasik szinte hetente más nőt dughatnak, más férfi a nők szemében meg fuj csak szexet akar?
Ezt mi szerint döntik el a nők???
Van a haveri körömben olyan, aki megfektet minden hónapban más nőt és NEM milliomos! Kb hasonló hozzám másképp nem is ismerném.
Ha meg én hozom fel egy nőnek a szexet, akkor fuj ez undi csak kefélni akarok, stb. Nem is vagyok férfi amiért nem érdekel rendes kapcsolat... bla-bla értitek.
Jól ismerem és sok nőnek előre megírja csak szex és mehet mégis azt írják oké.
Annyi, hogy én 172 cm magas vagyok ő meg 186 cm. Ettől sportos alkatúak vagyunk mindketten. Na és ő egy picit gazdagabb családból származik, de ettől nincs pénzileg fhu de nagy eltérés.
Mert az egyik el tudja adni magát, mint férfi és nem hiteget. Plusz ehhez ketten kellenek. Ha a pasi nyíltan megmondja, hogy ez csak szex és a csaj amúgy lefeküdne vele akkor a kettejük akarata ugyan az.
Míg ha egy csaj meglát rólad egy képet es az első gondolata az, hogy nem vagy szimpatikus akkor érzelmek nélkül esélytelen, hogy lefeküdjön veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!