Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy egyes pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyes pasik szinte hetente más nőt dughatnak, más férfi a nők szemében meg fuj csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Ezt mi szerint döntik el a nők???

Van a haveri körömben olyan, aki megfektet minden hónapban más nőt és NEM milliomos! Kb hasonló hozzám másképp nem is ismerném.

Ha meg én hozom fel egy nőnek a szexet, akkor fuj ez undi csak kefélni akarok, stb. Nem is vagyok férfi amiért nem érdekel rendes kapcsolat... bla-bla értitek.

2021. jan. 22. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet az, hogy a haverod nem nyílt lapokkal játszik? Nem mondja meg kerek perec, hogy neki csak dughatnékja van, az csak később esik le a reménykedő csajnak, amikor nem keresi többé őket.
2021. jan. 22. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Jól ismerem és sok nőnek előre megírja csak szex és mehet mégis azt írják oké.

Annyi, hogy én 172 cm magas vagyok ő meg 186 cm. Ettől sportos alkatúak vagyunk mindketten. Na és ő egy picit gazdagabb családból származik, de ettől nincs pénzileg fhu de nagy eltérés.

2021. jan. 22. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk te tolem speciel alacsonyabb vagy, ami zavarna, de amugy biztos a baratod kisugarzasat jobban csipazzak az ,ilyen' lanyok.
2021. jan. 22. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3-asnak van igazsága, tényleg van a (pár)kapcsolatoknak, a szexualitásnak valami megfoghatatlan része, ami racionálisan nem megmagyarázható, nevezetesen a vonzerő, a kémia. Esetünkben, hogy az egyik férfi miért teheti be a farkát ilyen feltételekkel is minden tetszőleges nőbe, a másik miért nem. Asszem, ennek mély biológiai/evolúciós okai lehetnek, ami a tudomány asztala. Az élet arról is szól, hogy bizonyos dolgokat, amik neked hendikepet jelentenek, elfogadsz, és úgy próbálsz teljes életet élni. Mert ordas hazugság az, amit az egotrénerek próbálnak az emberekbe sulykolni, hogy minden lehetséges, mindent el tudsz érni, csak akarni kell.
2021. jan. 22. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert az egyik el tudja adni magát, mint férfi és nem hiteget. Plusz ehhez ketten kellenek. Ha a pasi nyíltan megmondja, hogy ez csak szex és a csaj amúgy lefeküdne vele akkor a kettejük akarata ugyan az.

Míg ha egy csaj meglát rólad egy képet es az első gondolata az, hogy nem vagy szimpatikus akkor érzelmek nélkül esélytelen, hogy lefeküdjön veled.

2021. jan. 25. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!