Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz férfi egy jó testű pristinál maximum mennyi idő alatt élvez el?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 20:09
2/10 anonim válasza:
Magamból kiindulva kevesebb mint 1perc :D
De majd megedződsz és birod tovább is.
4/10 anonim válasza:
Pár másodperc, ha egyáltalán eljutunk a behatolásig.
Tapasztalat
5/10 anonim válasza:
Nekem azzal volt a problémám, hogy nem állt fel...
És még mielőtt belekezdtünk, én mondtam hogy szűz vagyok és bocsi, ha hamar elmegyek, de már akkor mondta hogy szüzeknél sokkal gyakoribb probléma, hogy nem áll fel nekik az izgalom miatt.
Szóval úgy leszopott, hogy végig félárbocon voltam, be sem tudtam volna tenni a punciba... Valahogy sikerült elmennem, a szájába élveztem, elment a fürdőbe kiköpni, majd 15 percet beszélgettünk, simogatott... Ez után kutyusban megdugtam, akkor már felállt normálisan. Olyan 6-8 percig bírhattam kb.
6/10 anonim válasza:
ha dögös akkor fél perc alatt kicsavar mint nagyanyám a szennyest :D
7/10 A kérdező kommentje:
És ha szopásal kezdene elmegyek és csak utána dugom meg?
2021. jan. 21. 21:53
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy egy oráig fürészelsz és nem tudsz elmenni. Nem tudni, majd kiderül. Hajrá!
9/10 anonim válasza:
Nem látom az összefüggést a jó test, meg aközött hogy mennyi ideig bírja
10/10 anonim válasza:
2-3 másodperc és mehetsz immár 50db ezressel megkönnyebbülve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!