Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki tényleg tud vonzódni szexuálisan a férfias nőkhöz, vagy maximum csak "beérik velük" ha nincs más?
Férfiasan öltözködik, nem sminkel, férfias hobbikat választ (horgászat, küzdősport,vadászat,gépeszet stb.), és vagy a testfelépítése vagy az arca kevés nőies jelleget hordoz - de biológiailag nő, nem homokos, és nem transz.
Tud vonzódni egy férfi egy ilyen nőhöz? Akik tudnak azok miért választanák őket, mondjuk egy aranyos, kedves, feminin hölgy helyett? ( Azt tudom, hogy a legtöbb embernek nem jön be, ezért is teszem fel a kérdést, mert szkeptikus vagyok ).
Nem akarok kérdésbe kérdést feltenni, de engem az érdekelne hogy mivan akkor ha az eredeti kérdés fele igaz, de összeségében maga az adott lány külsőleg nem... "pasis"?
Mármint mondjuk egy alacsonyabb, átlagos testalkatú, kerek arcú, nagyobb szemű, pisze orrú (ez csak példa) lány hord pali ruhákat és mondjuk jobban érdekli a nagytöbbségben férfiak által kedvelt hobbik? Mint ahogy az eredeti kérdező is felsorolta, a horgàszat vagy a videójátékok vagy valami ilyesmi.
3-as egy patent csajra sokak cerkája áll bármi van rajta (a kórházi hálóingtől a lisztaszsákon á a tescós mackónadrágig).
Ha erre akarod tudni a választ (ami túlnyomó többségben az lesz, hogy "igen, vonzódnak") akkor légy szíves tegyél fel egy új kérdést.
Már miért ne létezne? Rengetegen vannak.
"férfias hobbikat választ"
És ez mióta baj? Ennél jobb dolog nem is lehetne.
Ugyan nem vagyok férfi, viszont nőként tökre vonzódom a feminin jellegű férfiakhoz. SŐT a tipikus férfias férfiak egyáltalán nem vonzanak. Na, most akkor mi van?
A fordítottját is láttam már sokaknál, tehát nem értem, miért olyan hihetetlen ez szàmodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!