Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki tényleg tud vonzódni szexuálisan a férfias nőkhöz, vagy maximum csak "beérik velük" ha nincs más?
Férfiasan öltözködik, nem sminkel, férfias hobbikat választ (horgászat, küzdősport,vadászat,gépeszet stb.), és vagy a testfelépítése vagy az arca kevés nőies jelleget hordoz - de biológiailag nő, nem homokos, és nem transz.
Tud vonzódni egy férfi egy ilyen nőhöz? Akik tudnak azok miért választanák őket, mondjuk egy aranyos, kedves, feminin hölgy helyett? ( Azt tudom, hogy a legtöbb embernek nem jön be, ezért is teszem fel a kérdést, mert szkeptikus vagyok ).
A 14es válaszban nem "béci" szerepel hanem "böce".
A böce egy finomitott becenév mint a boci, borjú. Jelentése: tehén
#21 és tényleg böce :D
nem tudom miért bécit olvastam de elnézést a hibáért
#22 nem tudom, hogy a "kizárólagosság" fogalmán mi nem világos neked, lehet, hogy te is félreolvasol valamit. Én nem állítom, hogy a magas tesztoszteronszint és az alacsony ösztrogénszint nem okoz férfias jellegeket, én azt állítom hogy az ember érdeklődési köre nem ezen múlik és ennyire egyszerűen nem írható le a jelenség amiről én kérdeztem. De ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz olyan homoszexuális férfiakat akik férfiasak, a tesztoszteron szintjük az egekben van, és a páruk hozzajuk hasonló. Vagy nézz meg olyan nőket akik nőies leszbikusok és egy párt alkotnak, pedig a hormonszintjük alapján a macsó szőrös férfiembert kéne választaniuk az állításod szerint.
Vagy ha ismernél megnézhetnél engem, akit kissrácnak vagy leszbikusnak néznek az utcán, fiús a stílusom és az érdeklődési köröm, de a hormonjaim köszönik, rendben vannak.
A transzneműek meg azért nem rövid időn át kapnak nem kevés hormont, és az érdeklődési körük, hobbijaik így is ritka esetben változnak meg, hiszen gyakran a terápia előtt is olyan jellegeket hordoztak ami a transz nemükre jellemző.
Tisztelem a véleményed és remélem te is tiszteletben tartod azt amit pár válasszal ezelőtt kértem mindenkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!