Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik még 30 felett is szüzek vagytok, mért alakult így?
Hogyhogy nem jött eddig össze?
Nem ítélkezem, csak tényleg érdekelne :)
29N
Lássuk csak:
- ronda vagyok,
- kicsi a péniszem,
- nem tudom előadni magam,
- szorongok
Gátlások, keveset beszélek. Nincs megnyerő beszédem.
Kicsi a péniszem is, csak 14 cm.
Nem kellek a nőknek. Semmilyen külső vagy belső adottságom sincs ami tetszene nekik.
Nem is tudok beszélgetni velük.
Csak a prostikban reménykedhetnék, ha egyáltalán fel mernék hívni egyet.
31F
- kisgyerekként molesztáltak, amiről senkinek nem mertem szólni (akkoriban folyton kikaptam mindenért) és magamat okoltam, ma pedig el se tudom képzelni hogy szexuális tevékenységet folytassak bárkivel (aki nem a jobb kezem) mert bennem lenne az hogy valami elítélendőt csinálok (nemrég megtudtam hogy anyám tudott arról mi történt, mégse csinált akkor semmit)
- soha nem voltam kibékülve a testemmel, csupán átlagos testalkatom van és gyógyíthatatlan bőrbetegségem is van már 14 éves korom óta, a mostani fizikai munkám mellett pedig nem győzném a rendszeres edzést
32/F
UI: senki ne sajnáljon, nem azért írtam ezt a választ. Nem fogok prostihoz menni, nem vagyok MGTOW, a szükséges következtetéseket levontam a történtekből, nem nyavalygok hogy milyen sz.r nekem. Az élet nem fair, soha nem volt az és nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!