Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik még 30 felett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik még 30 felett is szüzek vagytok, mért alakult így?

Figyelt kérdés

Hogyhogy nem jött eddig össze?

Nem ítélkezem, csak tényleg érdekelne :)

29N

2021. jan. 20. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Szorongással küszködök.
2021. jan. 20. 15:26
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom ugyan azok az okok miatt maradhatnak 30 felett szüzek mint a nők is. Önbizalomhiány, zárkózottság, esetleg már az is frusztrálhatja hogy ennyi idősen még nem vesztette el, így még nehezebben ismerkedik.
2021. jan. 20. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
3 év múlva válaszolhatnék hivatalosan erre, amúgy mert iszonyat introvertált vagyok, konkrétan társaságba is utálok menni, ez meg nem épp ideális ismerkedéshez. Maga a szex meg annyira azért nem izgat h pl prostihoz menjek vagy ilyesmi.
2021. jan. 20. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy a #2-es leírta :) F/31
2021. jan. 20. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Lássuk csak:

- ronda vagyok,

- kicsi a péniszem,

- nem tudom előadni magam,

- szorongok

2021. jan. 20. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Gátlások, keveset beszélek. Nincs megnyerő beszédem.

Kicsi a péniszem is, csak 14 cm.

2021. jan. 20. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
#6: 14 centi az átlagos és bőven elég, hogy egy átlagos nőt kielégítsen, szóval az nem volt jó kifogás.
2021. jan. 20. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Egy alapbetegség miatt nem kellek senkinek sem.
2021. jan. 20. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem kellek a nőknek. Semmilyen külső vagy belső adottságom sincs ami tetszene nekik.

Nem is tudok beszélgetni velük.

Csak a prostikban reménykedhetnék, ha egyáltalán fel mernék hívni egyet.

31F

2021. jan. 20. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

- kisgyerekként molesztáltak, amiről senkinek nem mertem szólni (akkoriban folyton kikaptam mindenért) és magamat okoltam, ma pedig el se tudom képzelni hogy szexuális tevékenységet folytassak bárkivel (aki nem a jobb kezem) mert bennem lenne az hogy valami elítélendőt csinálok (nemrég megtudtam hogy anyám tudott arról mi történt, mégse csinált akkor semmit)

- soha nem voltam kibékülve a testemmel, csupán átlagos testalkatom van és gyógyíthatatlan bőrbetegségem is van már 14 éves korom óta, a mostani fizikai munkám mellett pedig nem győzném a rendszeres edzést

32/F

UI: senki ne sajnáljon, nem azért írtam ezt a választ. Nem fogok prostihoz menni, nem vagyok MGTOW, a szükséges következtetéseket levontam a történtekből, nem nyavalygok hogy milyen sz.r nekem. Az élet nem fair, soha nem volt az és nem is lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=jDBKcPOmmiA

2021. jan. 21. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!