Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak sokan, hogy ennyi pénisz mérettel kapcsolatos kérdés van, amikor a nők számára fontos?
Egy időben sok helyen tájékozódtam a témában, mert nem vagyok elégedett a méretemmel, de a gyakori az egyetlen, ahol az emberek szerint nem számít. Amit talán el lehetne hinni, ha a nők nem az ellenkezőjét mondanák. Nem anonim közösségi oldalakon, videóban, élőben, stb, szóval bárhol, ahol látni/hallani, hogy tényleg nő, azt mondják, hogy jó az átlagos is, mert azzal is lesz orgazmusuk, de a nagyobb jobb, mert sokkal intenzívebb vele az orgazmus. Aztán jön a gyakori, ami egy anonim oldal és a "nők" mondják, hogy nem számít a méret. Melyik a hihetőbb?
Számomra a nő kielégülése a legfontosabb, de nem leszek úgy együtt valakivel, hogy tudom, hogy sokkal jobban élvezné, ha nagyobb farkam lenne. Ilyenkor hiányérzetük van, amiből később jön/jöhet a megcsalás/szakítás.
Ez olyan, mint mikor azt mondják nem számít a külső, a személyiség a lényeg.
Anonim oldalon azt kamuznak amit akarnak, mert az élet mást igazol.
Egyszerűen fizikai képtelenség egy kicsivel ugyanazt produkálni mint egy naggyal, ez az igazság.
Ezek a pontos annyira lényegtelenek, még a létezésük sincs bizonyítva.
Akinek meg nincs hüvelyi oegazmusa annak akkor sem lesz ha ilyen mágikus pontokkal próbálkozol.
Meg feleslegesen foglalkozol ilyen pontokkal ha egy csiklói orgazust sem vagy képes élérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!