Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csodálkoznak sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak sokan, hogy ennyi pénisz mérettel kapcsolatos kérdés van, amikor a nők számára fontos?

Figyelt kérdés

Egy időben sok helyen tájékozódtam a témában, mert nem vagyok elégedett a méretemmel, de a gyakori az egyetlen, ahol az emberek szerint nem számít. Amit talán el lehetne hinni, ha a nők nem az ellenkezőjét mondanák. Nem anonim közösségi oldalakon, videóban, élőben, stb, szóval bárhol, ahol látni/hallani, hogy tényleg nő, azt mondják, hogy jó az átlagos is, mert azzal is lesz orgazmusuk, de a nagyobb jobb, mert sokkal intenzívebb vele az orgazmus. Aztán jön a gyakori, ami egy anonim oldal és a "nők" mondják, hogy nem számít a méret. Melyik a hihetőbb?

Számomra a nő kielégülése a legfontosabb, de nem leszek úgy együtt valakivel, hogy tudom, hogy sokkal jobban élvezné, ha nagyobb farkam lenne. Ilyenkor hiányérzetük van, amiből később jön/jöhet a megcsalás/szakítás.

2021. jan. 22. 11:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#20 Te vagy eltájolva, ugyanis az A-pont a méhnyaknál van hátul. És az U-pont is mélyen van.
2021. jan. 22. 16:25
 22/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem pontokat kell keresni egy nőn bas$sus, hanem kommunikálni, megkérdezni hogy mi a jó neki. Nulla kommunikációval nem lehet egy kapcsolatot fenntartani 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. jan. 22. 16:30
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem mondod? Kommunikáltam már nőkkel. Olvasd el a kérdést, ott is leírtam.
2021. jan. 22. 16:34
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem akkor vágasd le a kis pöcsöd és legyél nő 🤷‍♂️ ha már ennyi problémát okoz.
2021. jan. 22. 16:56
 25/30 A kérdező kommentje:
Te meg inkább azt magyarázd el, hogy miért hitelesebbek az anonim emberek, mint a nők, ha a nők igényeiről van szó?
2021. jan. 22. 17:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem rossz nőket fogtál ki 🤷‍♂️
2021. jan. 22. 17:06
 27/30 A kérdező kommentje:
Amikor több száz vagy több ezer nő van azonos véleményen, ott nem hiszem, hogy pont rossz nők vannak. Még ezzel foglalkozó kutatások, felmérések is erre jutottak. De persze a gyakori a leghitelesebb forrás ebben a témában :D Bőven lehet tájékozódni az interneten. (Akár külföldi oldalakon is)
2021. jan. 22. 17:11
 28/30 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem érdekel hogy erről kinek mi a véleménye 🤷‍♂️ maximum annak az egy nőnek a véleménye érdekel, aki éppen érdekelt ebben az ügyben.
2021. jan. 22. 17:53
 29/30 anonim ***** válasza:
60%

Ez olyan, mint mikor azt mondják nem számít a külső, a személyiség a lényeg.

Anonim oldalon azt kamuznak amit akarnak, mert az élet mást igazol.

Egyszerűen fizikai képtelenség egy kicsivel ugyanazt produkálni mint egy naggyal, ez az igazság.

2021. jan. 22. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:
93%

Ezek a pontos annyira lényegtelenek, még a létezésük sincs bizonyítva.

Akinek meg nincs hüvelyi oegazmusa annak akkor sem lesz ha ilyen mágikus pontokkal próbálkozol.

Meg feleslegesen foglalkozol ilyen pontokkal ha egy csiklói orgazust sem vagy képes élérni

2021. jan. 23. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!