Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak sokan, hogy ennyi pénisz mérettel kapcsolatos kérdés van, amikor a nők számára fontos?
Egy időben sok helyen tájékozódtam a témában, mert nem vagyok elégedett a méretemmel, de a gyakori az egyetlen, ahol az emberek szerint nem számít. Amit talán el lehetne hinni, ha a nők nem az ellenkezőjét mondanák. Nem anonim közösségi oldalakon, videóban, élőben, stb, szóval bárhol, ahol látni/hallani, hogy tényleg nő, azt mondják, hogy jó az átlagos is, mert azzal is lesz orgazmusuk, de a nagyobb jobb, mert sokkal intenzívebb vele az orgazmus. Aztán jön a gyakori, ami egy anonim oldal és a "nők" mondják, hogy nem számít a méret. Melyik a hihetőbb?
Számomra a nő kielégülése a legfontosabb, de nem leszek úgy együtt valakivel, hogy tudom, hogy sokkal jobban élvezné, ha nagyobb farkam lenne. Ilyenkor hiányérzetük van, amiből később jön/jöhet a megcsalás/szakítás.
Nekem egy ideje elkezdett leesni, mi a félreértés tárgya.
Mi, férfiak azt akarjuk megtudni, hogy mennyire számít a méret. Valójában a helyes kérdés inkább az, hogy mennyire számít maga a pénisz.
Kb olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy hangosan, vagy halkan jó a buli, a csajok meg néznek értetlenül, hogy lehet, hogy hangosan, de nem k**va mindegy, amíg jó a társaság?
6.a G pontot sem sikerült még teljesen behatározunk(boncolásokra gondolok pl)
A U pont szintén nem bizonyított dolog, de ha az lenne akkor is nagyon ellennél tájolva mivel az a csikló alatt van(kb. A hugycső nyílásnál)
Illetve mutass egy normális cikket nekem róla, ne 24.hu meg társait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!