Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csodálkoznak sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak sokan, hogy ennyi pénisz mérettel kapcsolatos kérdés van, amikor a nők számára fontos?

Figyelt kérdés

Egy időben sok helyen tájékozódtam a témában, mert nem vagyok elégedett a méretemmel, de a gyakori az egyetlen, ahol az emberek szerint nem számít. Amit talán el lehetne hinni, ha a nők nem az ellenkezőjét mondanák. Nem anonim közösségi oldalakon, videóban, élőben, stb, szóval bárhol, ahol látni/hallani, hogy tényleg nő, azt mondják, hogy jó az átlagos is, mert azzal is lesz orgazmusuk, de a nagyobb jobb, mert sokkal intenzívebb vele az orgazmus. Aztán jön a gyakori, ami egy anonim oldal és a "nők" mondják, hogy nem számít a méret. Melyik a hihetőbb?

Számomra a nő kielégülése a legfontosabb, de nem leszek úgy együtt valakivel, hogy tudom, hogy sokkal jobban élvezné, ha nagyobb farkam lenne. Ilyenkor hiányérzetük van, amiből később jön/jöhet a megcsalás/szakítás.

2021. jan. 22. 11:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Nekem egy ideje elkezdett leesni, mi a félreértés tárgya.

Mi, férfiak azt akarjuk megtudni, hogy mennyire számít a méret. Valójában a helyes kérdés inkább az, hogy mennyire számít maga a pénisz.

Kb olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy hangosan, vagy halkan jó a buli, a csajok meg néznek értetlenül, hogy lehet, hogy hangosan, de nem k**va mindegy, amíg jó a társaság?

2021. jan. 22. 14:02
 12/30 A kérdező kommentje:
#10 Olvasd el újra. Nem én tudom jobban, hanem a nők. De igazad van, biztos nem tudják, hogy mi jó nekik...
2021. jan. 22. 14:46
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Először is nem minden nőnek jó a nagy méret. Sokan nem is tudnak vele mit kezdeni, mert fájdalmat okoz nekik. Másodszor, ha úgy gondolod, hogy csak pénisszel lehet egy nőt kielégíteni, akkor nagyon el vagy tévedve. Főleg hogy a nők nagy százalékának nincs is hüvelyi orgazmusa.
2021. jan. 22. 14:51
 14/30 A kérdező kommentje:
#13 Látom te se olvastad végig.
2021. jan. 22. 14:56
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
De, végigolvastam.
2021. jan. 22. 14:58
 16/30 A kérdező kommentje:
Akkor hol olvastad, hogy szerintem csak pénisszel lehet egy nőt kielégíteni?
2021. jan. 22. 14:58
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Pont ez az, hogy nem írtad. Csak a farkad méretével vagy elfoglalva 🤷‍♂️ én se büszkélkedek nagy mérettel, mégsem sírok, de nem is volt rám még soha panasz.
2021. jan. 22. 15:01
 18/30 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom hogy lehet egy nőt kézzel és/vagy szájjal kielégíteni (már amennyire általánosan lehet tudni, mivel nő máshogy szereti), de nem erről szól kérdés. Ezzel a résszel nincs bajom, de kb minden nőnek kell a behatolásos szex is.
2021. jan. 22. 15:05
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Azt kellene megérteni akkor, hogy ha már kézzel/szájjal kielégíted, akkor már nyert ügyed van 🤷‍♂️ a behatolás már csak extra.
2021. jan. 22. 15:19
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

6.a G pontot sem sikerült még teljesen behatározunk(boncolásokra gondolok pl)

A U pont szintén nem bizonyított dolog, de ha az lenne akkor is nagyon ellennél tájolva mivel az a csikló alatt van(kb. A hugycső nyílásnál)

Illetve mutass egy normális cikket nekem róla, ne 24.hu meg társait

2021. jan. 22. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!