Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát akkor én most igazat mondok.
19 X 5,5 cm.
Kedves 4-es!
Azt írtad, hogy a kisebb ügyesebbet választanád a nagyobb ügyetlenebb helyett, ezt értem. De ha egy nagyobb (nem extrán nagy, ami már inkább csak fájdalmat tud okozni, értsd 22 cm és afelett), ugyanolyan "ügyességgel" rendező férfit állítanál szembe egy kisebb mérettel rendelkezővel (tegyük fel, hogy minden más tényezőt kizártok, pl.:személyiség, szerelem stb. csak a szex, illetve a méret a lényeg jelen esetben), akkor is a kisebbet választanád?
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben sem számít a méret, mert ugyanolyan kielégítő, mondjuk egy 13-14 cm-es átlagos, mint egy 17-19 cm-es átlagnál vastagabb?
Mennyi is az átlag? 14-5? Akkor az enyém 20.
Nemnemnemis! 25!
Ja, várj... most a vastagság a menő... ööööö, 5 cm! az már majdnem egy kólás üvegnyi, nem? Vagy nemtom... ó, vastag, az a lényeg! A csajok imádják! Vagyisakarommondani, a markom, mert csaj nem jön a közelembe, azt én nem kezdeményezek mert úgyis elutasítanak.
(bocsi, nincs is farkam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!