Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlánynál ciki ha hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlánynál ciki ha hamar elmegyek?

Figyelt kérdés
Rég voltam nővel, így szerintem gyors lenne az első menet.. :D Mennyire szokták engedni a többszöri élvezést? Tapasztalatok?
2021. jan. 21. 11:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk azért.. nem "beérem" velük, hanem szeretném kipróbálni. Mi olyan nagy szám ebben? :D Mivel jobb egy buli wcjében egy random ismeretlen csajt lekezelni egy részeg éjszakán?
2021. jan. 21. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
26%

Egyik sem jó.

Miért nem lehet párkapcsolatot keresni hosszú távra?

2021. jan. 21. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
3-as vagyok, szerintem had döntse már el a kérdező, hogy akar-e prostizni vagy nem. Valaki szokott, mert szeret, valaki meg rá van kényszerülve, de nem erről szólt a kérdés. Egyébként nem mindenkinek jut értelmes barátnő, másik meg, hogy valaki nem is akar, mert jól elvan egyedül, csak néha szüksége van egy kis testiségre. Ha valaki inkább kifizet 10 ezer forintot egy prostinak, én valamilyen szinten megértem. Sokkal kevésbé macerás, mint fűzögetni valakit napokig/hetekig egy alkalmiért. Én még nem voltam qrvánál, de ki akarom én is próbálni, vannak köztük egész dekoratív lányok, és biztos tudják a dolgokat. Jah meg azt kérsz tőlük szinte amit csak akarsz.
2021. jan. 21. 13:27
 14/22 anonim ***** válasza:
51%
12-es ezer oka van hogy valaki prostikhoz jár. Én pl. gyorstüzelő vagyok ez sajnos hátrány a párkapcsolatban emiatt hosszabb ideig nem is maradna velem senki míg egy prostinál ez előny kevesebbet kell dolgoznia.
2021. jan. 21. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
12%

Ok.

Nemibeteg gondozóban fogsz sétalni kis ido mulva..

Csakxolok 🤣😅

2021. jan. 21. 14:09
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Valamennyire ciki, de ez ne befolyásoljon, ne szégyelld. Én is így mentem, hogy 2 elélvezést beszéltünk meg, már alapból kicsit kínos volt, hogy néhány lökés után kellett szólnom, hogy végzek. Utána megint 10-15 perc izgatás, simogatás, stb, amíg sikerült életre kelteni, persze másodjára is hamar elélveztem. De mindkét lány akinél voltam, kedvesek voltak, és egy utalást sem tettek arra, hogy gáz, vagy ilyesmi. És mivel fél óra alatt végeztem, a maradék fél órában még maradhattam beszélgetni, mindenféle témáról, dumálgattunk, közben fogdoshattam, stb.
2021. jan. 21. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért durva itt magyaroknál 21-ben leragadtak annál, hogy a prostizás milyen züllött meg igénytelen emberek, lehetnek akik hozzájuk járnak. Eléggé szomorú ez a gondolkodásmód. Le vagytok maradva a nyugati országokhoz képest nagyobb. Többi országba tök természetes, amikor a pasi eljár prostizni hetente 1x vagy havonta 1-2x, olyan kb mintha boltba mennél kb. Értem én, hogy ide haza sokalljátok 15-20e/1 óra forintot a lakásos lányok miatt és ezért mindenféle hülyeséget kitaláltok, főleg olyanok akik sosem vettek igénybe ilyen szolgáltatást és dumálnak a nagy 0 tapasztalatukról. A legtöbb lakásos lány, sokkal jobban ad a higéniára, mint a többi átlag lány, de 1000x ki lett ez tárgyalva már. Sőt 3 havonta járnak szűrésre is. Hol foglalkozik ennyit magával egy átlag lány? Még intim lemosót sem használnak, hagyjuk már. Nyilván nem útszélihez kell menni, akinek 2 foga van és full be van anyagozva. A szépség relatív, de van köztük csinos meg kevésbé csinos külsejű lány is. Van, aki egyetemista és emiatt állt be prostinak, hogy tanulmányait tudja fizetni, mert nem apuka és anyuka pénzén él, vagy mert szimplán többet keres ezzel a munkával, mint mással. Szóval nem kell előítéletesnek lenni, hogy fújj prosti, inkább az a baj, nem meritek megengedni ezt a szolgáltatást, mert soknak találjátok, vagy mert bátorságotok sincs és féltek a nemi betegségektől. Kérdező pont jól mondta, egy hétvégi buliban összeszedett csajtól, nagyobb eséllyel kaptok egy fertőzést, mint a lakásos lányoktól. Persze, aki szeret vadász pasi lenni, és szövegével akarja befűzni a csajt vagy a külsejével, az a szíve joga hozzá, de ne legyünk már ostobák, ha valaki inkább megteheti, hogy fizet érte és nem akar vacakolni, a csajozással, hanem egyből akarja a csajt. Kb mint a filmeknél valaki egyből megnézi moziban a filmet, más meg megvárja míg netre torrentre felkerül és letorrentezi vagy bluraybe megveszi, amikor megjelenik. Ugyanez van a prostiknál is. Kinek mi a fontos.
2021. jan. 21. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem változó, voltam már 7-8 különböző lánynál is itt a városban

Volt akihez mindig későn mentem utolsó vendégként, és kb. 2-2,5 órát is ott voltunk, masszírozni egymást, beszélgetni, minden: ezalatt volt cicire élvezés, lábmunka harisnyában és lábra élvezés, óvszerrel punciba, francia, minden

Attól függ milyen a lány, voltak kellemetlen emlékeim és szerencsére már ők is kezdik belátni hogy a vendégeik is tartják a kapcsolatot hogy kihez érdemes menni, kihez nem

Sok sikert, és minden jót ✌️

2021. jan. 21. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
17-es Teljesen egyetértek. 15-ösnek meg üzenem 12 évig jártam rendszeresen lakásos lányokhoz soha semmilyen problémám nem volt.
2021. jan. 21. 20:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel, és szerintem így is van jól: vendégként nagyon megbecsüljük az ilyen lányokat, sokunknak visznek némi kikapcsolódást és szabad perceket az egyébként szürke hétköznapokba

2021. jan. 21. 21:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!