Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan korszakotok, amikor több vasat tartottatok a tűzben?
Nem tudtak, 2 volt a max egyszerre.
S nem tudtak egymásról.
én nem ismerkedem direktbe, csak beszélgetek, de általában van 4-5 lány aki vevő lenne szexre
volt olyan eset amikor úgy alakult, hogy 2 nővel kezdődött alakulni a dolog egyszerre
több nőnél volt, hogy a távolság miatt ritkább lett volna a dolog és úgy beszéltük meg, hogy lehetünk mással mellette akár
1 csajra szeretek koncentrálni komolyabban, ezt a több csaj egyszerre dolog nem fekszik annyira
Köszönöm :)
Azt kihagytam, hogy légyszi írjátok le , hogy ebből mennyivel jutottatok el a szexig
Kedves kérdező mind a 2-vel volt szex.
#1-es voltam.
Neked volt ilyen alkalom?
Volt igen, a mostani párommal nehezen alakultak a dolgok (lassan jött meg a kémia), szóval sokáig randizgattunk, közben volt két csaj is, akinek úgy tűnt tetszem, így velük is volt 1-1 randi, de hiába.
Aztán az első lánnyal csak megtaláltuk a közös pontokat, lassan egy éve együtt vagyunk, és a kémia is megjött (nagyon :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!