Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tud titeket felizgatni egy számotokra vonzó lány illata?
Figyelt kérdés
Mennyire döntő számotokra? Vagy van olyan, akit annyira nem érdekel csak ápolt legyen a csaj és kész?
22/N
2021. jan. 18. 14:41
1/15 anonim válasza:
Szerintem azért fontos a finom illat is.
2/15 anonim válasza:
Néha a levegőbe szagolok, ha egy csinos lány megy el mellettem engem nagyon felizgat............. F/46
5/15 anonim válasza:
Nem fontos a jó illat, de egy jó illattal szinte bármit el lehet érni
6/15 anonim válasza:
Még egy átlagos nőt is sokkal vonzóbbá tesz a jó illat
7/15 anonim válasza:
elég fontos tud lenni, ha megérzem az illatát már beindulok
8/15 anonim válasza:
Csak a saját illata, nem a parfümje vagy a deo-ja. Ezt hívják kémiának.
9/15 anonim válasza:
Vonzóbbá teszi ha jó az illeta, de ez fordítva is igaz, ha a pasi ápolt és jó illetot használ akkor sokkal szexibb.
10/15 anonim válasza:
Egyik-másik illat teljesen bezsongat. Észvesztö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!