Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány rajtam kìvül, akit szintén felizgatnak az igazi hackerek?
ahhoz nem is kell hackernek lenni :)
programozó vagyok, de még annak sem kell lenni, hogy valaki kövessen
#3 sztereotíp sz//ság.
#4 nem nyert és nem vagyok ilyen unalmas 😂
#2 😆😈😍
#6 Hmmmm :)
Ááhhh túl nagyot lehet koppanni 😅 minimum ismeret kell, hogy megérje a fáradozást...nem?
Zárd el a csapot rendesen a fürdőben. Látom, hogy csöpög.
32,75 F
Ha màr 'betrollkodtok nekem ide' lehetne egy ici-picit reálisabb és fantáziadúsabb a reakciótok. (Tisztelet a kivételnek.)
Sokan sokféle perverzióval vagyunk megáldva/átkozva.
(És még csak el se kezdtem...de el se akarom, mert akkor elsiklotok az eredeti kérdésem lènyege felett fiúk-lányok).
A hackelést meg nem Kali Linuxos 5perces tutorial leselkedős' "noob" szinten értem.
srácok ezek nagyon gyengék voltak :D legalább fogalmatok lenne arról, hogy mire képes 1 hacker
nézzétek meg pl a Snowden filmet vagy valami hasonlót ami kicsit megmutatja mire is lehet képes valaki aki megfigyel 1 személyt :D
plusz egy hacker is arra képes amire az eszközök, a csap csöpögését és a kutyát max kamerán keresztül lehet, vagy intelligens lakásban, ha van nyomásmérő vagy bármi eszköz ami jelezheti (de egy egyszerű nyomásmérő nem fog neked csöpögést jelezni, ahhoz komolyabb kell)
trollkodjatok a telefonnal, kamerával, anyuka telefonjával :D
vagy pl azzal, hogy máskor hajtsa le a laptopot mielőtt levetkőzik :D de nyugi a képeket nem rakjuk fel a netre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!