Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy baj hogy nem veszem le a melltartóm szex közbe?
Én eleve nem szeretem túlzottan azokat a csajokat akik egyáltalán hordanak ilyet!!
Persze kell hozzá az is hogy kellően feszes legyen, a méret az mindegy.
Szerintem ha párszor nem veszed le, az nem probléma (például egy gyors menetnél, ahol tényleg csak a legszükségesebbeket veszitek le/toljátok félre), de ha ez így van mindig, egy idő után érthetően kezdi el zavarni.
A legtöbb férfinak ez egy plusz vizuális inger, ami csak hozzátesz az aktushoz. Te is felteszem jobban élvezed a szexet, ha mindent látsz és mindenhez van hozzáférésed. Magadat is feleslegesen fosztod meg jó érzésektől, ugyanis a legtöbb pasi szereti masszírozni és szopni, ami fogalmazzunk úgy, hogy elég jó érzés.
Nekem is kis mellem van, értem, hogy miért aggódsz, de feleslegesen. Ha a párodnak nagyon fontos lenne a nagy mell, akkor nem jött volna össze veled (azért ha nem csak pufikabátban látjátok egymást, lehet tudni, hogy kb mekkora melled van). Sok férfinak pedig a kis mell jön be.
Hidd el, te is jobban élveznéd a szexet, ha elengednéd ezt a teljesen oktalan félelmedet és ő is boldogabb lenne, hogy teljesen láthat téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!