Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ennek a meseszép lány, farmerből kikandikáló natural lábairól?
Annyira szép az egész nő, és gyönyörű természetes lábai vannak. Csupa pajkosság az egész csaj.
Annak a szónak a használatát minimum 50 év letöltendővel kellene díjazni..
Mi magyaroknak van a legszebb nyelvünk a világon, annyi de annyi szó közül választhattál volna de Te a “pajkos” mellett döntöttél.. Ó anyám!
11, bmeg
Egyrészt minden nemzetnek a maga nyelve a legszebb, ez logikus. De kérdezz meg valakit, aki csak hallja a nyelvünket, de nem érti, milyennek hallja a sok e-t meg zárt a-t meg kemény mássalhangzót. Hát nem szépnek.
A pajkos meg egy abszolút magyar szó, mit akarnál rajta büntetni te, a nagy magyar nemzeti nyelvvédő? Az más kérdés, hogy ebben a kontextusban valóban bizarr.
10-es: Van lábfétishem, ezért tettem ki ide, kíváncsi vagyok, hogy másnak is tetszik-e. Ugyanakkor meg leírtam, hogy az egész nő gyönyörű és vonzó, azért nem a meztelen képeit tettem ki, mert azt úgyis letörölnék. Egyébként patika mellei vannak, én is láttam. Kérjek tőled elnézést, amiért szeretem a szép, ápolt lábakat? :D
Pajkos témához meg: "Önfeledten jókedvű (személy, gyerek), aki különösebb megfontolás nélkül csintalanságokat, kisebb neveletlenségeket követ el; bőrében alig férő, kissé féktelen, szertelen (személy, gyermek). " Igen, nekem rohadtul ez jött le a csajszi mosolyáról, nézéséről. Nem értem mit lovagoltok rajta.
10: tökéletes teste (így tökéletes melle is) van, mintha laborban tervezték volna
Pontosan, olyan műmellei vannak...
14
Hát, én arra tippelek, hogy ezek nem műmellek. Van ez a típus, ez a nagyon kerek természetes mell kis bimbóval, akinek ilyen van lány létére, azt bizonyosan a tenyerükön hordozták az olümposzi istenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!