Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők vajon mind tudják, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vajon mind tudják, hogy a férfi nemi szerv a lankadt állapothoz képest, személyenként eltérő arányban nőhet meg a mérete, mikor merev lesz?

Figyelt kérdés
Tehát valamelyik kétszeresére is megnő, valamelyik csak alig lesz nagyobb.

2021. jan. 17. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, nem tudtam
Nő vagyok és tudtam
47 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a férfiak fejében több misztikus és mágikus tulajdonság van a női testről, mint fordítva.
2021. jan. 17. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Tudják, és nagyon tetszik nekik. Az is, amikor egy kicsit nő, és megkeményedik, elore, vagy fölfelé áll, az is, amikor kétszeresére nyúlik és dagad, és végül kemény lesz.
2021. jan. 17. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
szerintem aki elmult mar 14 es/vagy eleteben 1-nel tobb peniszt latott mar, az tudja.
2021. jan. 17. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Talán akinek van egy csöpp esze, az rájön ha már egyszer-kétszer tapasztalt ilyet.

Ugyan nem mondta ezt szó szerint soha senki, és nem is olvastam erről, de valahogy gondoltam, hogy ez így lehet. 🤔😃

2021. jan. 17. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen bugyuta kérdést. :D Mármint azért biológia óra/felvilágosítás is van a világon, illetve nyilván aki volt már férfival az ezeket észreveszi... Ez olyan mintha én azt kérdezném, hogy vajon a férfiak tudják-e, hogy a nőknek két melle van, de mindegyik másmilyen.
2021. jan. 17. 12:03
 6/10 A kérdező kommentje:

5!

Ha magadból indulsz ki, bugyuta lehet a kérdés, de :

Akinek csak egy kapcsolata volt eddig?

Akinek több volt, de mindnek hasonlóan "működött" a cerkája?

Biológiai órán erre nem térnek ki.

2021. jan. 17. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olvsnak könyveket, böngésznek szexoldalakat, látják. A barátnők minden ilyesmit elég részletesen kibeszélnek.
2021. jan. 17. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló vagyok, egy kapcsolatom volt, és nem is voltam soha más férfival.

Mégis tudom, józan paraszti ész, meg esetleg egy kis utanaolvasas.

2021. jan. 17. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit állíthatsz, mindig lesz aki már tudta, nem tudta vagy másképp tudta.
2021. jan. 18. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos létezik olyan, hogy valaki nem olvasott utána, és mindig pont csak "húspéniszt" fogott ki, ahol ugye nem olyan látványos a változás. De nagy általánosságban szerintem mindenki tudja.
2021. jan. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!