Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vajon mind tudják, hogy a férfi nemi szerv a lankadt állapothoz képest, személyenként eltérő arányban nőhet meg a mérete, mikor merev lesz?
Figyelt kérdés
Tehát valamelyik kétszeresére is megnő, valamelyik csak alig lesz nagyobb.2021. jan. 17. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, nem tudtam
Nő vagyok és tudtam
47 szavazat
1/10 anonim válasza:
Szerintem a férfiak fejében több misztikus és mágikus tulajdonság van a női testről, mint fordítva.
2/10 anonim válasza:
Tudják, és nagyon tetszik nekik. Az is, amikor egy kicsit nő, és megkeményedik, elore, vagy fölfelé áll, az is, amikor kétszeresére nyúlik és dagad, és végül kemény lesz.
3/10 anonim válasza:
szerintem aki elmult mar 14 es/vagy eleteben 1-nel tobb peniszt latott mar, az tudja.
4/10 anonim válasza:
Talán akinek van egy csöpp esze, az rájön ha már egyszer-kétszer tapasztalt ilyet.
Ugyan nem mondta ezt szó szerint soha senki, és nem is olvastam erről, de valahogy gondoltam, hogy ez így lehet. 🤔😃
5/10 anonim válasza:
Ilyen bugyuta kérdést. :D Mármint azért biológia óra/felvilágosítás is van a világon, illetve nyilván aki volt már férfival az ezeket észreveszi... Ez olyan mintha én azt kérdezném, hogy vajon a férfiak tudják-e, hogy a nőknek két melle van, de mindegyik másmilyen.
6/10 A kérdező kommentje:
5!
Ha magadból indulsz ki, bugyuta lehet a kérdés, de :
Akinek csak egy kapcsolata volt eddig?
Akinek több volt, de mindnek hasonlóan "működött" a cerkája?
Biológiai órán erre nem térnek ki.
2021. jan. 17. 20:43
7/10 anonim válasza:
Olvsnak könyveket, böngésznek szexoldalakat, látják. A barátnők minden ilyesmit elég részletesen kibeszélnek.
8/10 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok, egy kapcsolatom volt, és nem is voltam soha más férfival.
Mégis tudom, józan paraszti ész, meg esetleg egy kis utanaolvasas.
9/10 anonim válasza:
Bármit állíthatsz, mindig lesz aki már tudta, nem tudta vagy másképp tudta.
10/10 anonim válasza:
Biztos létezik olyan, hogy valaki nem olvasott utána, és mindig pont csak "húspéniszt" fogott ki, ahol ugye nem olyan látványos a változás. De nagy általánosságban szerintem mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!