Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő szexuális igények, mi lenne a megoldás? (Bővennen lent)
Én a párosunk fiu tagja vagyok, 27 éves, a pàrom is 27. Rólam: nagyon szexorientált vagyok és nemkevés perverzióm is van. Párom, ő ez az idézőjeles normális csaj, attól szégyellősebb kicsit, csak pár alap póz, mindig csak ágyban, csak fürdés után 0 spontanalitás és csak sötétben. Nos, én a perverzebb dolgaimat mivel Őt szeretem, nagyon, megcsalás, vagy bármiféle kalandozás szóba sem jött vagy jöhet.
2 éve vagyunk együtt, mindketten dolgozunk, ő napi 8-at boltban,én 24-et őrként + mellékállások.
Már ott tartunk hogy alkudozás megy... hogy ma nemlesz szex meg semmi mert fáradtvagyok(még fürödni elmenni is) de majd holnapután esetleg....
Ti hogy oldanátok meg? Van erre megoldás egyáltalán?
Próbáljatok meg időt szakitani magatokra. Gondolom te 24 óra után kapsz pihenőnapot, viszont a párod meg folyamatos nyolcórás munkarendben dolgozik és gondolom a bolt sem egy műszakos.
Üljetek le megbeszélni hogy ugyan fontosak az anyagiak is de ez így lassan a kapcsolatotok rovására megy. Mivel eltérő a munkarendetek, ne egy konkrét napot jelöljetek ki mert ha valamelyikőtöknek pont akkor mégsem jó akkor csak konfliktus lesz a nagy várakozás miatt. Heti két egymással töltött délután amikor csak egymással foglalkozhattok sokat dobna a kapcsolatotok minőségén, és próbáld ezt a javadra fordítani. Ültess bogarat a fülébe hogy te akár reggel egy közös bevásárlás után a liftben is vagy a bolt próbafülkéjében, de akár a téren késő délután a bokrok közt ha sötét van :) Persze mindezt majd a vírusidőszak lecsengése után.
attól függ.
ha azt gondolja, hogy így kell kinézni a normális szexnek és számára ez teljesen megfelelő, akkor megette a fene.
ha érzi, hogy igazából nem túl nyitott, nem áll túl felszabadultan a szexhez, lehetne sokkal változatosabb és örömtelibb, és szívesen változtatna, akkor meg lehet próbálni feltárni, mitől ilyen. (pl. lehet, hogy gátlásos a testével kapcsolatban, ezért szereti csak sötétben - ilyesmiken lehet segíteni)
A lány aligha fog annyit változni, hogy Neked elég legyen és Te sem fogsz annyit engedni, hogy Neked még jó legyen.
Szerintem kibékíthetetlen ellentétjei vagytok egymásnak. Kár az időért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!