Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Nos nem is tudom hol kezdjem. A kérdésem pedig a következő volna szex közben nagyon nedves vagyok erre van valami megoldás?
Örülj neki, hogy nedvesedsz - ez éppen hogy a vágyat jelzi, sokkal jobb mintha száraz lennél. Nem ezért nem érzed és nem is a méret miatt, azért pedig pláne nem mert nedvesedsz (a tested teljesen jól reagál).
Ha az elején élvezed utána meg már nem, akkor tudat alatti komplexusok nyomják el a libidódat és a vágyat, hogy ne tudd magad elengedni. Mi az oka, mitől félsz, mitől tartasz? (te is tudod hogy nem a nedvesedés miatt van)
Próbáljátok popóba. Ott nem annyira nedves.
Amúgy én imádom az ennyire nedves lányokat és a cuppogó hangokat. 37F
Annyira idegesit, hogy felreertik, es meggyozni akarnak, milyen jo igy. Baratnom mondta, miota menopauzaja lett, elvezi a szexet, mert nem tocsog. Azelott egyszeruen semmit nem erzett.
Gondolom, alkati adottsag. Nogyogyasz nem tudna megmondani, van-e koze hormonokhoz? Ha egy hormonvizsgalat mutatna, hogy valami elter, en szednek ra hormont.
Vagy ostobasag? Igy csak azt tudnam elkepzelni, hogy a partner is megszokja, egy Lactacidos intimtorlovel tobbszor beljebb torolni. En nem szegyellnem. Es pozok valtasa kozben is tobbszor kiveszi ugyis.
Magyarul, angolul ra kene keresni. Elovaladekrol olvastam csak extrem, utcan nadragot elaztato esetekrol, aminel egy gyogyszer van, de mellekhatasokkal.
Amugy egy olyan meretu partnert kivannek neked, amilyet elhajtottam ijedtemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!