Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem igazán szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem igazán szeret orális sexben részesíteni mivel nagyon zavarja az íze . Ez megoldás lehet?

Figyelt kérdés

beszélünk a problémáról és mind a ketten szeretnénk megoldani és találtunk neten ilyen "blowjob orál gél"-nek nevezett izesített valamit . Ez nem csak velem hanem az elöző partnereivel is probléma volt akár cigizett akár nem . illetve még a legelején amikor első tapasztalatait szerezte ezzel kapcsolatban akkor volt egy elég rossz élménye az is gondolom ártot a dolognak . több mint fél éve vagyunk eggyüt és eddig ugy probálkoztunk hogy részesültem szájjal történő kényeztetésben de csak gumival ami pedig hát .. hagy némi kívánivalót maga után de sose utasitottam vissza hogy barátkozzon azért a gondolattal . (igen részemről felé minden alkalommal amikor úgy jön ki a lépés részesítem ilyenben. Az hazugság lenne ha azt mondanám hogy minden alkalommal de gyakran ) . és erre érdekelnének megoldások . mi jelen pillanatban ezt az izesítő izét találtuk mint hátha és beszéltem vele, ő is ugy gondolta, hogy egy próbát megér . a véleményetek érdekelne, hogy van más lehetőség is amerre nyithatunk vagy akár ezzel van e valakinek tapasztalata ?

[link]

2020. jan. 19. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha undorodik a farkad ízétől akkor a vaníliával keveredve mégjobban undorodni fog. Plusz esélyes hogy a vaníliát is megutálja egy életre mert ez fog róla eszébe jutni.
2020. jan. 19. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha frissen van mosva akkor semmi íze nincsen. De én úgy gondolom ha ennyire undorodik tole es odzkodik akkor barmit kensz rá nem fog neki jobban ízleni.
2020. jan. 19. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem amúgy... 🤔

Ha rendesen tisztálkodsz, és nem élvezel a szájába, akkor vajon mi lehet a gond.

Max egy pici előváladék kijöhet szopás közben, de azt sem muszáj lenyelni.

És azt viszont így ki lehet bírni egy, nőnek a kapcsolatban.

Mindenesetre az én véleményem az, hogy lehet, magától a szopástól undorodik.

Mert nekem ez így fura!

33/F

2020. jan. 19. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3, minden férfi más. Szoptam már olyat akinek semmi szaga, akkor sem ha eltelt jópár óra a fürdés óta, és olyat is akinek közvetlenül fürdés után is nagyon erős szaga volt.

Nekem nincs vele gondom, de el tudom képzelni hogy valaki nem bírja.

2020. jan. 19. 20:42
 5/11 A kérdező kommentje:
probáltam azonnal fürdés után avagy közben is rávenni akkor sem akarta. öszintén zavar és szeretnék megoldást találni rá és nem úgy hogy akkor mással . azért köszönöm a válaszokat
2020. jan. 19. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Kend be csokival, csak aztán vigyázz, hogy ő is odaférjen a gyerekektől!
2020. jan. 19. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Van olyan nő, aki az aktust magát nem szereti. Sokat nem tehetsz ellene.
2020. jan. 19. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es!

En ezt elhiszem neked, és sajnálom, de szerintem ez nem normális, hogy fürdés után, nagyon erős szaga van.

Nyilván elhiszem, mivel én férfi vagyok, csak a sajátomból tudok következtetni, de ilyet én még nem hallottam!😲

De a véleményem azóta is sziklasziliárd!

Csinálhatsz bármit, ez a csaj sose fog szeretni szopni, ezt vagy elfogadod, vagy keresel olyat aki imádja.

2020. jan. 19. 20:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek 5 ezer forintot nekem megér a próba nincs nagyon mit veszitenem nem akarom elfogadni de ha nincs más hátra ez van ! Köszönöm szépen azért
2020. jan. 19. 21:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Haat szerintem alapbol az oralt nem szereti es arra fogja hogy a szaga nem jo, pedig azse baj igazabol ha van egy kis illata, hat erdekes... Urugynek jo
2020. jan. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!