Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni két fiú egy lány felállásban. Lehet ebből bajom?
Nagyon érdekelt a dolog mindig de sosem mertem kipróbálni, most viszont szingli is vagyok és úgy érzem kipróbálnám. Lenne rá lehetőség talán két fiú barátommal de mivel ismerősök nem tudom mennyire jó ötlet. Illetve lehet belőle lelki problémám? Esetleg tapasztalata van valakinek?
21L
10
Ez garantált. A pasik azt mondjàk hogy vagány. De mindegyik csak dugni akar. Járni egyik sem akar veled. Szégyellenének még a haverok előtt is.
De utálom az ilyen r1bancokat...
Megérsz egy golyót te is kérdező...
Nem leszel r*banc, a férjed le se fogja szarni vagy ha igen ne mondj neki igent.
"Egy életre taccsra teheted a szexualitásod. Elég ha az egyik pasi deg*nerált."
Ekkora ökörséget rég olvastam. Külön, külön is lehet de generált a két pasi. S egy 21l nem két pasival fog lefeküdni a következő 40 évben.
Jaj mar jatszátok itt az alszentety de ha szinglik vagytok mindenkit megdugnatok. Meg mennétek 2 lánnyal meg stb. Amint a csaj akár 2 pasival rögtön lekhruvazzatok... Menjetek már. Aztán a fele népség félrekúr a csaja mellett. Jaj hagyjuk már az ketszinuseget. Szingli a csaj. Élvezze ki most. Jobb mint mikor később a pasija mellett találja ki. Fiatal szingli csaj.
Amugy a haverjaiddal tényleg nem jó ötlet igazából. Olyannal kéne, akit ismersz mégis csak, de nem a legközelebbi baráti társaságból van, viszont megbízol benne. És azért próbálj valami értelmes pasikat választani, akik tudod hogy vigyáznanak rad és gyengédek tudnak lenni, esetleg visszafofni magukat, amennyire a helyzet megkivanja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!