Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném kipróbálni két fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kipróbálni két fiú egy lány felállásban. Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelt a dolog mindig de sosem mertem kipróbálni, most viszont szingli is vagyok és úgy érzem kipróbálnám. Lenne rá lehetőség talán két fiú barátommal de mivel ismerősök nem tudom mennyire jó ötlet. Illetve lehet belőle lelki problémám? Esetleg tapasztalata van valakinek?

21L

2021. jan. 16. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

10

Ez garantált. A pasik azt mondjàk hogy vagány. De mindegyik csak dugni akar. Járni egyik sem akar veled. Szégyellenének még a haverok előtt is.

2021. jan. 16. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Én simán járnék is vele ha amúgy mindenben stimmelünk. ;)
2021. jan. 16. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Hány privát üzenetet kaptál eddig? :D
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Semmi bajod nem lesz.
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ülj csak bele a haverjaid f4szába, mindeki olyan csajra vágyik, akit a fiú barátai alkalom adtán beadnak a közösbe jól megd*gni.
2021. jan. 16. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
8%

De utálom az ilyen r1bancokat...

Megérsz egy golyót te is kérdező...

2021. jan. 16. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem leszel r*banc, a férjed le se fogja szarni vagy ha igen ne mondj neki igent.

"Egy életre taccsra teheted a szexualitásod. Elég ha az egyik pasi deg*nerált."

Ekkora ökörséget rég olvastam. Külön, külön is lehet de generált a két pasi. S egy 21l nem két pasival fog lefeküdni a következő 40 évben.

2021. jan. 16. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:
38%
R_ibanc vagy a szemembe ha ezt megteszed
2021. jan. 16. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Én is szeretném kipróbálni dupla behatolással. Én punciba, vagy popsiba, másik srác másik lyukba. Fuhh.
2021. jan. 16. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Jaj mar jatszátok itt az alszentety de ha szinglik vagytok mindenkit megdugnatok. Meg mennétek 2 lánnyal meg stb. Amint a csaj akár 2 pasival rögtön lekhruvazzatok... Menjetek már. Aztán a fele népség félrekúr a csaja mellett. Jaj hagyjuk már az ketszinuseget. Szingli a csaj. Élvezze ki most. Jobb mint mikor később a pasija mellett találja ki. Fiatal szingli csaj.

Amugy a haverjaiddal tényleg nem jó ötlet igazából. Olyannal kéne, akit ismersz mégis csak, de nem a legközelebbi baráti társaságból van, viszont megbízol benne. És azért próbálj valami értelmes pasikat választani, akik tudod hogy vigyáznanak rad és gyengédek tudnak lenni, esetleg visszafofni magukat, amennyire a helyzet megkivanja.

2021. jan. 17. 00:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!