Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ha nyalás közben a pasi rákérdezés nélkül a popsitokat is elkezdi nyalni?

A párom először csak végigsimított rajta. Aztán megpuszilta. Aztán megkérdezte, hogy nem zavar e, ha ott is hozzám ér.
Később az ujja elidőzött ott és simogatott. Aztán egy kicsit beljebb ment. És még beljebb. Láttam, hogy őt ez felizgatta, így idővel engem is, pedig azt hittem, hogy ez soha nem fog vonzani.

Nem érdekel ez a téma, ennek ellenére végigolvastam.
Csak egyet nem értettem, a #12 válaszában azt a mondatot, hogy "aki eddig nyalt papót (és a csajnak előre nem szólt) az kemikáliát nyalt." Végül rájöttem.
Fekália = szar.
Kemikália = vegyi anyag.

Ismeritek a Bidetet? A nedves törlő okos dolog. A babáknak is kitörlik, igaz te már nem vagy baba, lehet szarcsimbókos a segged, meg szétkenceficézed a maradékot a papírral!Túlhaladott módszer. Igénytelen emberek, még védik is a hülyeségüket! Én még pisi után is megtörlőm.
Az araboknál van a WC-be vízcső beépítve és kimossák a seggüket szarás után, hogy ne szarosan üljenek a tevére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!