Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ha nyalás közben a pasi rákérdezés nélkül a popsitokat is elkezdi nyalni?

"azert durva, hogy vannak olyan igenytelen nok, akik egesz nap szaros segglyukkal maszkalnak,"
Ezt csak te találtad ki. Nem vagyok igénytelen és ahogy írtam büdös sem. Ha valakinek bűzlik a lába az az ő baja, nem fogom nyalogatni. Aki írja hogy "fúj" wc papírral törli ki... Te mit használsz? Vagy ennyire alulmaradott itt mindenki? Kezdem azt hinni, hogy tényleg csak unatkozó kamaszok írkálnak ide. Vagy te nem szoktál kakilni? Vagy minden sz@rás után kimosod a végbeled? Ha ott nyaldosol, ne fújjogj, nem kérte senki hogy ott nyalakodj. Ha meg ehhez van kedved, készülj fel arra hogy s*ggszag lesz. Mert a pasik benyomják a nyelvüket és ott bejjebb kaki van. Oh, bocs hogy felvilágosítottam az ittenieket, hogy ha előjelzés nélkül odanyalsz, akkor ez lehet belőle. Nem igénytelen senki, aki használ wc papírt és naponta fürdik. De te fürödj többször.
Fogadni mernék, hogy aki eddig nyalt papót (és a csajnak előre nem szólt) az kemikáliát nyalt. Ez a szex világa. Mocskosak az emberek utána meg fujjognak. Megáll az eszem. Persze letagadhatod, hogy te csak tisztát nyaltál. Tőlem. Az enyém is tiszta. Az értelmezés sok embernek nem megy. Fürdés előtt, egész naposan (aki dolgozott is!) annak bepállik vagy minimum kap egy alap szagot. Azt nyalja kérdezés nélkül hát... Fújj

#13 öö...oké. "A mai világban."
Remélem nem törtem össze az álomvilágod. Az emberek egy része reggel elvégzi a dolgát, kitörli. Aztán megy munkába. Nem semmi, hogy ezt nem tudtad. Vagy mégis milyen elképzelésed van? Világosíts fel kérlek. "50 évvel ezelőtt". 50 éves vagy?
De rendben. Nem akarok meggyőzni senkit. Jó lenne már leállni ezekkel a seggnyalós kérdésekkel.

12-es en aztan nem nyalom senkiet, mivel no vagyok. es tudom, szamodra elkepzelhetetlen, de valakit zavar, ha szaros seggel kell jarkalnia egesz nap. nem akartam ilyen reszletesen belemenni, de kepzeld es kitorlom nedves wc papirral is es meg ki is mosom minden szaras utan. akkor is, ha egyedul vagyok itthon, ha meg utana megyek valahova, akkor plane. nahat, lehet ajuldozni. sot, volt pasim is ugyanigy csinalta, pedig nem en kertem tole, es nem is nyatam ki ott soha. valaki igyenyes a sajat higieniajara, ez van.
nyilvan egy hosszu nap vegen nem nagyon eroltetnem, hogy ott nyaljanak, de attol aztan nem tartok, hogy ‘szarazagom’ lenne barmikor is. csak egyszer probald ki, h a sima papir utan nedvessel is kitorlod: meg fogsz lepodni, mit hagysz magadon nap mint nap es rajossz, hogy igenis jogos a fujjogasom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!