Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá kérdezzek-e hogy szerelmes-e belém?
Sziasztok!
Van egy lány akibe szerelmes vagyok 3 éve találkoztunk először amikor elég félős voltam ezért nem sokat beszéltünk de voltunk egy táborban ahol már nem voltam annyira zárkózott így rengeteget beszéltünk, vittem a hátamon, mindig mosolygott, viccelődtünk egymással aztán amikor vége lett a tábornak akkor öleléssel köszöntünk el amit ő kezdeményezett és ráadásul nem csak fél másodpercig tartott. Aztán még aznap rámírt messengeren és azóta is rengeteget beszéltünk. Szóba jött hogy mi legyen a gyereke neve ha lesz én elsütöttem egy ilyen mondatot hogy legyen dános ami rímel a vezetéknevemre és ő azt írta hogy ejjha micsoda komoly gondolatok😂. A kérdés az hogy megkérdezzem e hogy szeret e engem és ha igen akkor ezt hogyan tegyem. A válaszokat előre is nagyon köszönöm🙏.
Ha elhívnám valahova és ott kérdezném meg hogy szeret e akkor félekk attól hogy nem viszonozza és akkor ott állunk és tökre ciki lenne meg minden.De ha pl interneten át kérdezném meg akkor nem lenne annyira gáz a visszautasítás.
szerintetek jó lenne ha megkérdezném így hogy Szia!Lehet kicsit fura kérdés de mit érzel irántam,hogy tekintessz rám?
A válaszokat term most köszi.
Ha össze jövünk vagy lessz valami akkor természetesen itt leírom ha bárkit érdekel hogy mi fog ebből kisülni.
Egy ilyen kérdés merült fel hogy mit jósolsz nekem mit írjak?
Valami enyhe célzást pl hosszú életet mellettem vagy valami?
"azt jósolom, hogy találkozni fogunk... vasárnap 17 órakor a szökőkútnál"
(valami ilyesmit írhatnál - és járjatok, majd kialakul, együtt alakítjátok) (kicsit meghatódva emlékeznek ám az idősebbek erre a szép korra, mikor bontakozik egy szerelem, együtt-járás, ez a legszebb időszak az életben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!