Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lakásos prosti fogakat ír az “ezt nézem meg először egy férfin” részhez, akkor ha nekem nem kimondottan van rendben a fogsorom, inkább ne menjek?
Nem rohad, de nagy köz van közöttük és nagyon kesze-kusza...
Szerintetek szóvá tenné vagy nem érdekli?
Ez nem egy igénytelen nő, nem szereti az alkudozást...
Annyit kér amennyiben előzetesen megegyezünk, se többet, se kevesebbet.
Ha elküld, elküld... Ha nem vállal 30,000 forintért, akkor sem vállalna ha 200,000 forintot ajánlanék.
Szóval érted.
Ha telefonban szóba hozom a dolgot, akkor szinte biztos hogy azt mondja hogy ne jöjjek, hiszen nem is látja.
Arra gondoltam, hogy odamegyek, aztán nem nagyon nyitom ki a számat, csókot úgysem akarok, meg orált sem nyújtók... Talán ha észre is veszi, így már nem érdekli.
Csak nem tudom mennyire jó ötlet. Mert így tulajdonképpen nem tartom tiszteletben teljesen amit az oldalán ír..,
Fogszabályzó...
Bár nem hiszem, hogy erre gondol, hanem arra, hogy ne rohadjon és mosd rendesen. Illetve a fogak/íny állapota árulkodhat nemi betegségekről is, lehet ezért is nézi.
Nemfogja érdekelni a fogsorod
Bemész lezuhanyzol adod a pénzt és teszi a dolgát
Lényegtelen hogy nézel ki, hidd el ezek a nők láttak már minden csúnyát, nem bomba férfiak járnak hozzájuk
Ha kérdésed van írj
Személyes kontaktus esetén elég nehéz eltakarni a fogsort. Szerintem is kérdezz rá, így, ahogy itt is tetted. Ha azt mondja, hogy oké, akkor legalább megnyugodhatsz, hogy te szóltál. Ha ott derül ki, hogy nem vállal, az sokkal kínosabb, és akár a későbbiekre is hatással lehet benned, tudat alatt.
Amúgy meg lehet, hogy csak az ilyen "minden második foga hiányzik, a többi meg szét van rohadva" típusú pasikat nem szeretné "kezelni"... :)
Max. csók kizárt, de az ugye egyébként is, általában. Nyugodtan mehetsz!
Melyik az? :)
"Ez nem egy igénytelen nő"
Igazából csak full idegennek kúrál össze nap mint nap. Biztos tök igényes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!