Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az rendben van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rendben van úgy , ha a szex csak egy oldalú ?

Figyelt kérdés
Bajos lehet egy olyan kapcsolat , ahol mindig csak az egyik fél kezdeményez a szexben ? Illetve amikor csak a kezdeményező fél csinál mindent pl : kedveskedik , simogat , vetkőztet , ki nyal , majd több pózban való szeretkezés után , eljön a finálé ideje , amikor is az a tag , aki csak végig feküdt , mint egy darab fa , jelen esetben egy hölgyről van szó , hirtelen félre ugrik , hogy nehogy rá kerüljön egy kicsi is a spermából ! Majd olyton azt hangozttatja , hogy fúj ez undorító ?!

2020. jún. 12. 01:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem a feleségedről van szó! Elég önző a hölgy.
2020. jún. 12. 01:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez baromira nincs így rendben. Meg a kezdeményezés talán elmegy... Na de hogy ne csináljon semmit, az egy kicsit katasztrófa szerintem.
2020. jún. 12. 01:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem biztos nem kéne ilyen nő.

Akármennyire ki lennék éhezve, nekem tuti nem kéne.

Neki pedig nem kéne szexelni.

Ja és az sincs rendben, hogy állandóan a férfi kezdeményezzen.

Mi is igenyeljük, hogy lássuk a partner arcán, hogy kíván minket, stb...

Tehát nekem ilyen nő se párkapcsolatra, se szexkapcsolatra nem kéne.

F

2020. jún. 12. 01:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a párom az , akit felvázoltam . Az elején nem volt ilyen , de aztán 3-4 év elteltével , ilyen lett s nem értem , hogy miért ?! Pedig kérdeztem tőle : már nem szeretsz ? Már nem tetszem ? Unalmasnak találsz ? Vagy mond el , mi a probléma kérdeztem . Ere az volt a válasza , hogy fáradt . De nem nagyon tudom ezt elhinni, hogy a fáradtság az oka . Szerintetek ez lehet ok minderre ?
2020. jún. 12. 01:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális így. Mondom nőként.
2020. jún. 12. 05:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán kissé elfáradt a kapcsolatotok. Fel kellene dobnod,vinned kellene bele egy kis romantikát,na meg ki kellene mozdulnotok. Persze az nem megy ha csak te töröd magad. Gondolom ha nem szeretne azt az ágyon kívüli viselkedésből is leszűrhetnéd,szóval ott mi a helyzet? Persze lehet fáradt, meló+hajtás+otthoni teendők, lehet kellene valami más, bár lehet van már valaki más. Erre nem gondoltál?
2020. jún. 12. 05:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető hogy tényleg fáradt, vagy már kicsit ellaposodott a kapcsolat. Az én párom is hasonló (férfi), de ő szinte már pár hónap után 'ilyen lett'. Csak akkor lehet szex ha ő lezdeményez, neki kedve van. ha én nyitok felé, elutasít általában mert fáradt,nincs kedve - emiatt már inkább nem kezdeményezek, megvárom hogy ő tegye, akkor legalább biztosan van kedve is szexelni. Viszont általában én vagyok az, aki a szexben többet ad, többet foglalkozik a másikkal. Sajnos ő sokszor elfelejti, hogy nekem is jól esne egy kis kényeztetés (főleg hogy sokkal nagyobb a libidóm az övénél). Elvileg működhet egy ilyen kapcsolat, kérdés hogy mennyire tudaz alkalmazkodni. Viszont nekem pl nagyon rosszul esne ha a párom undorodna bármitől ami velem kapcsolatos. Nálunk annyi a 'szerencséje' a páromnak, hogy azokat leszámítva amit fent írtam amúgy nagyon jó a szex, pontosan ugyanolyan beteg vágyai vannak mint nekem, amit eddig nekem senki se tudott megadni korábban. Viszont hanemlenne jó a szex egyáltalán és mellé sose kezdeményezne és még undorodna is tőlem... na akkor erősen megfontolnám kell e nekem a kapcsolat. Éppen csak egy hangyányit jobb az én helyzetem. De neked kell eldönteni hogy pl a személyisége megér e annyit, különleges e annyira hogy lemondj bizonyos eleg fontos dolgokról. Vagy pedig nem tudsz lemondani mert számodra a szex nagyon fontos és ha eznem jó, akkor lehet akármilyen okos aranyos szép cuki a csaj, nem kell. Neked kell mérlegelni. Mondanám hogy beszélj vele, de írtad hogy már próbáltad, de kb lerázott téged. Ha arra se képes hogy őszintén elmondja mi a problémája és partner legyen valami megoldás keresésére akkor nem tudom van e ennek jövője:/

N

2020. jún. 12. 06:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy nézzük, akkor a lábfétises dolgok is egyoldalú. Ha ez jó mindkét félnek, akkor belefér, de érdemes a kölcsönösség elvére törekedni.
2020. jún. 12. 06:19
 9/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs rendben.

Arra nem gondoltál, hogy esetleg van neki más is?

Kicsit furcsa ez, hogy eddig nem volt ilyen, most meg hirtelen ilyen lett.

2020. jún. 12. 06:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szeret akkor nem ilyen. F.
2020. jún. 12. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!