Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van úgy , ha a szex csak egy oldalú ?
Nekem biztos nem kéne ilyen nő.
Akármennyire ki lennék éhezve, nekem tuti nem kéne.
Neki pedig nem kéne szexelni.
Ja és az sincs rendben, hogy állandóan a férfi kezdeményezzen.
Mi is igenyeljük, hogy lássuk a partner arcán, hogy kíván minket, stb...
Tehát nekem ilyen nő se párkapcsolatra, se szexkapcsolatra nem kéne.
F
Elképzelhető hogy tényleg fáradt, vagy már kicsit ellaposodott a kapcsolat. Az én párom is hasonló (férfi), de ő szinte már pár hónap után 'ilyen lett'. Csak akkor lehet szex ha ő lezdeményez, neki kedve van. ha én nyitok felé, elutasít általában mert fáradt,nincs kedve - emiatt már inkább nem kezdeményezek, megvárom hogy ő tegye, akkor legalább biztosan van kedve is szexelni. Viszont általában én vagyok az, aki a szexben többet ad, többet foglalkozik a másikkal. Sajnos ő sokszor elfelejti, hogy nekem is jól esne egy kis kényeztetés (főleg hogy sokkal nagyobb a libidóm az övénél). Elvileg működhet egy ilyen kapcsolat, kérdés hogy mennyire tudaz alkalmazkodni. Viszont nekem pl nagyon rosszul esne ha a párom undorodna bármitől ami velem kapcsolatos. Nálunk annyi a 'szerencséje' a páromnak, hogy azokat leszámítva amit fent írtam amúgy nagyon jó a szex, pontosan ugyanolyan beteg vágyai vannak mint nekem, amit eddig nekem senki se tudott megadni korábban. Viszont hanemlenne jó a szex egyáltalán és mellé sose kezdeményezne és még undorodna is tőlem... na akkor erősen megfontolnám kell e nekem a kapcsolat. Éppen csak egy hangyányit jobb az én helyzetem. De neked kell eldönteni hogy pl a személyisége megér e annyit, különleges e annyira hogy lemondj bizonyos eleg fontos dolgokról. Vagy pedig nem tudsz lemondani mert számodra a szex nagyon fontos és ha eznem jó, akkor lehet akármilyen okos aranyos szép cuki a csaj, nem kell. Neked kell mérlegelni. Mondanám hogy beszélj vele, de írtad hogy már próbáltad, de kb lerázott téged. Ha arra se képes hogy őszintén elmondja mi a problémája és partner legyen valami megoldás keresésére akkor nem tudom van e ennek jövője:/
N
Egyáltalán nincs rendben.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg van neki más is?
Kicsit furcsa ez, hogy eddig nem volt ilyen, most meg hirtelen ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!