Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a baj? Talán megunt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Talán megunt engem?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. Az elején semmi probléma nem volt a szexxel. Mostanában azt vettem észre, hogy nem akar előjátékot, egyből kezdeni akarja, én pedig igényelném. Beszéltem vele erről, mindig 2-3 hét, amíg minden rendben vam, aztán megint elhanyagolja. A nyalással ugyan így van. Borzasztó ritka, ha magától eszébe jut. Ápolt vagyok, és figyelek erre. Mi lehet a baj?

21/L

2021. jan. 14. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2021. jan. 18. 12:40
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, nem egyforma az étvágyatok. Piszok fehérmájú lehetsz. :) Ami nem baj, csak keresni kell egy olyan srácot, akinek hasonló az étvágya.
2021. jan. 18. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem megunt. Ha egy nő vonz (kémia) akkor azt. Úgy is megdugom, ha egyhetes vízi hulla, vagy alszik. Nem kell combfix, se szopás, se semmi. Akarom. Az sem zavar, ha nem akarja, csak ne hangosan sikítson. Igazából azt a tányért. Kerulgetem a hűtőben is, amelyiket már úgyis eldöntöttem, hogy nem eszem meg. Csak pazarlás azonnal kidobni. Ne félj,. Amit szeretek,. Azt felfalom :-)
2021. jan. 18. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolnék pár dologra de szerintem az a legvalószínűbb hogy az összeköltözés miatt. bár ennyi adatból nagyon nehéz megmondani. Pl eddig egy héten mennyi volt mióta van kevesebb, nem e történ azóta valami, dolgoztok-e vagy még tanultok... ?
2021. jan. 18. 23:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Ő dolgozik, én tanulok még. Csak hétvégente látjuk egymast, olyankor nálam alszik, vagy én nála... Ez miatt furcsálom, egész héten nincs szex, mégsem akarja hétvégén
2021. jan. 21. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, megunt...
2021. jan. 25. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégén gondolom örül, hogy pihen.
2021. jan. 26. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
7 vegen pihen fáradt , és nem azt mondanám hogy megunt hanem talán “elkényelmesedett”
2021. febr. 4. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem szeret nyalni (csak nem meri bevallani), az előjáték pedig untatja. Mondjuk a felvezetés vagy a levezetés is hozzátartozik! Az még akkor is jól jön, ha nem jön össze az aktus. Ez a mentőmellény!
2021. márc. 24. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!