Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet dobni az unalmas szexet vagy fogadjam el, hogy megunt a párom?
Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt. Én 31 a párom 30 éves. Egy nulla a szexuális életünk. Kb 1 éve fel sem áll neki rám.. mit tudnék tenni? Hogy dobjam fel?2020. okt. 31. 23:53
1/6 anonim válasza:
Ezt át kellene beszélnetek, nem hiszem, hogy gyertyafény, szexi fehérnemű, vagy 3-as szex megoldja. A szerszámot lehet máshol használja, vagy merevedési zavara van, amihez orvos kell. Nem szoktatok kommunikálni?
2/6 anonim válasza:
Lejárt a kapcsolatnak. A húszas éveiteket együtt töltöttétek, és az szépen lassan kiüresedett. Nem, nem bántásnak írom, tapasztalat, én 13 év után váltottam. Nem volt könnyű, de ugyanígy az sem mehetett, amivé alakult a dolog.
Most váltsatok, mert mindketten megtalálhatjátok magatokat és tudtok családot alapítani. Öt év múlva sokkal nehezebb, 10 év múlva: minden vonat elment.
Ismételten: nem bántás, tapasztalat!
F, 38
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor fogadjam el h megunta velem a szexet es lepjunk tovabb?
2020. nov. 1. 00:08
4/6 anonim válasza:
#3-as 9 év alatt nem beszélgettek? Ha 1 éve nem volt szex, akkor nem kérdezted az okát?
5/6 anonim válasza:
Nézd, ami ennyi ideje húzódik, az milyen varázsszertől javul meg? Lesz ebből család? (Férfiként a nőtől kérdezem....). Lesz ebből mélyebb tartalom, mint a megszokás? Erre Te fogod tudni a választ. Szerintem tudod is.
A második.
6/6 anonim válasza:
Domináns dolgok, læbfétises dolgok voltak már újításként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!