Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A parom megunt mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom megunt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy eve elunk egyutt es szerinte ellaposodott a sex.en még mindig megorulok erte. Azt mondja h tul sokszor akarom (naponta) es ezert lett unalmas.

Azt is mondta h ha nem kapna meg ennyiszer jobb lenne.

Mit tegyek amivel tudom huzni ugy h nem erek olyan helyen hozza es hogy erjem el h ujra megoruljon ertem?

27N

2020. ápr. 18. 15:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Túl sok vagy neki. Na akkor most képzeld el azt, ha neked valaki túl sok. Mire vágynál?
2020. ápr. 18. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Keress fel egy mentalhigenias szakambert
2020. ápr. 18. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
58%
Semmit.
2020. ápr. 18. 16:08
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

Vezessétek be,hogy 2 naponta van csak szex,közben meg kielégíted magad masztizással+vannak játékok amikkel fel lehet dobni a szexet,hidd el jó lesz C:

Viszont a pasid menjen a f..... ,komolyan 1 év alatt,hogy lehet megunni egy partnert akibe szerelmes vagy :D

2020. ápr. 18. 16:08
 5/18 anonim ***** válasza:
18%

Ennek ez a természetes rendje.

Nálunk már szex sincs, csupán jóbarátok vagyunk egymásnak.

Mondjuk én amúgy is úgy voltam a szexel mint a motorozással, kipróbáltam és rá kellett jönnöm,hogy ez nem az én asztalom.

F/43

2020. ápr. 18. 18:42
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Vagy újíts benne, vagy keress olyat, aki bírja a hosszútávú kiképzést.
2020. ápr. 18. 21:03
 7/18 A kérdező kommentje:

A ketnaponta is sok neki. Mivel en mar "megszokott" vagyok.

Nagyon szeretem nem szeretnek mast keresni. Egyebkent massal nem biztos,hogy ilyen igenyeim lennenek. 10evig eltem ugy a volt ferjemmel, hogy az se volt baj ha kethetente volt csak...

2020. ápr. 18. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
Miért lett törölve a hozzászólásom? Mert valakinek fáj az igazság? Mert nem a nő hibája? Hát de az. Én örültem, hogy vége is lett. Ha valakit megununk annak oka van.
2020. ápr. 18. 23:04
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Szóval a 4-es hülyeségeket ír.
2020. ápr. 18. 23:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta h a 4-es hulysegeket ir csak a tapasztalatot mondom.
2020. ápr. 19. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!