Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom megunt mit tegyek?
Egy eve elunk egyutt es szerinte ellaposodott a sex.en még mindig megorulok erte. Azt mondja h tul sokszor akarom (naponta) es ezert lett unalmas.
Azt is mondta h ha nem kapna meg ennyiszer jobb lenne.
Mit tegyek amivel tudom huzni ugy h nem erek olyan helyen hozza es hogy erjem el h ujra megoruljon ertem?
27N
Vezessétek be,hogy 2 naponta van csak szex,közben meg kielégíted magad masztizással+vannak játékok amikkel fel lehet dobni a szexet,hidd el jó lesz C:
Viszont a pasid menjen a f..... ,komolyan 1 év alatt,hogy lehet megunni egy partnert akibe szerelmes vagy :D
Ennek ez a természetes rendje.
Nálunk már szex sincs, csupán jóbarátok vagyunk egymásnak.
Mondjuk én amúgy is úgy voltam a szexel mint a motorozással, kipróbáltam és rá kellett jönnöm,hogy ez nem az én asztalom.
F/43
A ketnaponta is sok neki. Mivel en mar "megszokott" vagyok.
Nagyon szeretem nem szeretnek mast keresni. Egyebkent massal nem biztos,hogy ilyen igenyeim lennenek. 10evig eltem ugy a volt ferjemmel, hogy az se volt baj ha kethetente volt csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!