Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz szexuális élmény után? N
Hello!
A történet röviden: összejöttem egy pasival. Amikor szexre került a sor, minden elromlott. Nagyon pici méret, lankadtan nem is látszott ott semmi. A másik pedig hogy nem állt fel normálisan, annyira puha volt hogy maga a szex nem is ment.
Mielőtt ki lennék osztva: hónapokon keresztül próbálkoztunk, többféle dolgot kipróbáltunk, ami segíthetne. Semmi nem hatott. Egészségügyi probléma nem áll fenn. Neki nem mondtam, hogy milyen érzések vannak bennem, nem bántottam soha emiatt. Igyekeztem támogatni.
Viszont azóta, ha esetleg kívánnám a szexet, eszembe jutnak ezek az élmények, és azonnal elmegy a kedvem. A libidóm 0. Nem ismerkedem még újra, de ez elég rossz alap.
Mit tudnék tenni, hogy kicsit túl tudjak lépni ezeken ?
Szia!
Masztizni azért szokott kedved lenni?
Zoli
Hát, ha nem lenne most a korona, akkor azt mondanám, hogy menj el egyet mulatni és idd le magad :D
De a lényeg, hogy szerintem próbáld át érezni, hogy nem történt tragédia. Ez az élet része. És peched volt, hogy egyből egy ilyen kemény(bocs), helyzetbe kerültél. De ahogy leírod, szépen végig csináltad.
Szóval szerintem csak idő kell, meg valahogy lazítani kellene, hogy érezd zajlik az élet tovább, csak most a vírus ebben nem segít.
24.
Az élet zajlik, dolgozom, tanulok, sportolok. Nem is az első kapcsolatom volt ez. Igyekszem elfelejteni de egyelőre nem tűnik egyszerűnek.
#7 igen, érezni, hogy sokkhatás alatt vagy még. Nem akarom lekicsinyelni tök átérzem milyen durva lehetett az egész helyzet érzelmileg. Az feszültségét az egésznek, azt hogy mindkét fél sérül és nincs mit tenni.
szerintem tényleg csak próbálj lazítani ahogy tudsz és nem rácsavarodni erre a kérdésre. hogy szépen gyógyulhasson a dolog. és szerintem ennek az alapja, hogy azt érezd, hogy nincs semmi baj veled. vagy ha nem is érzed, de bízz benne :D (és igen teljesen nem zárhatod ki, hogy megint belefuss valami nehéz szexuális helyzetbe, de szerintem próbálj nem félni ettől, hanem inkább bízni benne, hogy ezután már kevésbé csapna ennyire így oda. meg amúgy a köv pasidnak főnyeremény leszel, mert elég alacsonyan lesznek ezután az elvárások. haha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!