Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben normális??😶😳

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben normális??😶😳

Figyelt kérdés

Szoval...

Valahanyszor a baratom ujjaz, egy ido utan elvezetre hasonlo erzes tor fel bennem, majd ez felerosodik, de atvalt egy olyan erzesre amit akkor erzek mikor az az inger tor ram hogy kell pisilni, mint mikor valaki bent van a mosdoban, de nekem mar nagyon kell pisilni es azt erzem hogy mingyart bepisilek...

Ilyenkor osszeszoritom a terdem, igy a baratom abbahagyja az ujjazast es pihenek. Akkor ez az erzes elmulik, aztan kb 5 p mulva folytatja es epphogy elkezdu ujra erzem ezt az erzest...

Az a baj hogy ez miatt nem tudok elelvezni, fogalmam sincs hogy mi tortenik ha nem allunk le hanem folytatjuk, felek hogy bepisilek...😅😶

Ez mitol van?

2021. jan. 13. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%

azért érzel vizelési ingert mert a g-pontod izgatja. én ilyenkor szoktam spriccelve elmenni, erős és gyors ujjazás közben. csak el kell engedned magad, tegyél törcsit magad alá, valószínű ha jön a spricc nem lesz rengeteg , legalábbis nálam nem szokott 1 deci jönni:D de nagyon jó érzés, leírhatatlan. nagyon el kell lazulnom hozzá, nem is mindig sikerül sajnos

24N

2021. jan. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!