Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben normális??😶😳

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben normális??😶😳

Figyelt kérdés

Szoval...

Valahanyszor a baratom ujjaz, egy ido utan elvezetre hasonlo erzes tor fel bennem, majd ez felerosodik, de atvalt egy olyan erzesre amit akkor erzek mikor az az inger tor ram hogy kell pisilni, mint mikor valaki bent van a mosdoban, de nekem mar nagyon kell pisilni es azt erzem hogy mingyart bepisilek...

Ilyenkor osszeszoritom a terdem, igy a baratom abbahagyja az ujjazast es pihenek. Akkor ez az erzes elmulik, aztan kb 5 p mulva folytatja es epphogy elkezdu ujra erzem ezt az erzest...

Az a baj hogy ez miatt nem tudok elelvezni, fogalmam sincs hogy mi tortenik ha nem allunk le hanem folytatjuk, felek hogy bepisilek...😅😶

Ez mitol van?

2021. jan. 13. 22:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
istenem🤦🏻‍♂️ pont az lenne az orgazmus...
2021. jan. 13. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
hány éves vagy?
2021. jan. 13. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
próbáljátok ki 🤷
2021. jan. 13. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
#1 hát nem tudom, te hogy szoktál élvezni, de nekem semmi köze az érzetnek a vizelési ingerhez.
2021. jan. 13. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Sok csaj érzett ugyanígy, még csikló izgatás közben is.

Ne foglalkozz vele, nem fogsz be pisilni!

F

2021. jan. 13. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

Menj el előtte pisilni, akkor tuti üres lesz a hólyagod.

Tegyél magad alá egy törölközőt.

Aztán hajrá, lazulj el lesz ami lesz. Bepisilni nem tudsz, max a törölközőre megy néhány csepp de lehet hogy egy nagyot fogsz élvezni.

2021. jan. 13. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem fáztál fel?? Nekem akkor volt ilyen mikor fel voltam fázva. L
2021. jan. 13. 23:05
 8/11 A kérdező kommentje:

#6 rendben megprobalom, koszonom a valaszt😃

#7 nem, vollt par honapja egy kissebb betegsegem, de abbol teljesen kigyogyultam

2021. jan. 13. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintemm ez a spriccelés előjele. Ha engeded megtörténni, olyan lesz mintha bepisiltél volna de ez vízszerű lesz és nem szagos. Szóval ne ijedj meg ha így lesz orgazmusod. És hanyagold ezeket az emojikat, gyerekesebbé tesz, mint amennyire az vagy.
2021. jan. 13. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
De minek ujjaz? Mi a jó abban, sosem értettem. Attól nem fog elélvezni. Mégcsak nem is különösebben jó érzés.
2021. jan. 14. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!