Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orlis sex közben nem ad ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orlis sex közben nem ad ki hangot a lány az normális?

Figyelt kérdés
Elkezdem lassan, odafigyleve óvatosan kényeztetni a puncijat, és szinte némán fekszik végig(sokszor kérdeztem azt mondja élvezi, és jó neki). Számomra ez olyan lehangoló, utána már sex közben nyögdécsel. Másnál is van így ez a dolog, ez normális?
2020. okt. 11. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Én sem szoktam közben nyögni, mégis élvezem
2020. okt. 11. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Valószínűleg ha durvábban dugnád a száját akkor adna ki hangot de ez tok normális.
2020. okt. 11. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem sokkal izgatóbb, ahogy csendben vonaglik a teste ^^
2020. okt. 11. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Lehet szarul nyalod.

Egy ujjamon meg tudnám számolni, eddig hány pasi orálozott izgatóan.

2020. okt. 11. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

A párom se ad ki hangot. Fekszik, mozgatja a popsiját, majd egyszer csak elkezd lüktetni a puncija, és dől belőle a lé. Na ekkor hatolok be, és folytatom másképp.

...ha éppen nagyon fel van izgulva mondjuk az egy hét "kukimentesség" miatt, akkor ráfáztam, mert összekarmolja a hátam és/vagy a fenekem. De csendesen élvez.

...

...

...ellentétben az exemmel, aki ordított, mint egy szamár. Ő is jó nedves volt, de ha orgazmusa volt, ilyen meghatározhatatlan ordító-visító hangot hallatott.

A "ház" le is tolt minket, liftajtós cetlin, hogy ne -idézem- "ba***anak ordítva, főleg a nő, a 3. emelet 10-ben, mert nem tudunk pihenni tőle".

Igen, tény, hangos volt a lány. :D

2020. okt. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!