Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart folytatást?
Tudom, egyéjszakás kaland volt, csak szeretném megérteni.
Szóval lefeküdtem egy sráccal. Másnap keresett, beszéltünk róla, hogy majd találkozunk, áradozott róla, hogy ez volt élete legjobb estéje, stb. De elkezdett ritkulni, hogy visszaír. Amikor rákérdeztem, ez miért van, mert megmondhatja, ha nem akar többet találkozni, azt számon kérésnek vette. Úgy volt egyébként, hogy alkalmanként össze járunk és ennyi. Majd egyszerűen nem találtunk időpontot. Először hétvégente nem ér rá, majd hétköznap. Közben pedig azt mondja, én keresek kifogásokat a találkozó ellen. 🧐 Aztán ráhagytam. De még mindig frusztrál, mert nem értem. Ha jó volt a szex, akkor...?
Kinek mi a tippje?
Nincs nemi betegségem. Egyébként is óvszert használtunk. Nem hiszem, hogy annyira hazudott volna, a mostani férfi, akivel együtt vagyok, hasonlókat mond.
Ha már van új pasi akkor nem mindegy?
Amúgy nem volt neki olyan jó, közben talált jobbat.
Mert tudom, hogy nincs 😃
Létezik szűrés, stb és valószínűleg tudnék róla, főként azért, mert azóta van más. Tehát kiderült volna.
Egyébként, ha ribi az, akinek egyszer nem jön össze egy szex kapcsolat, és pár hónap után keres mást, akkor belátom, az vagyok. Most, hogy már ezt tudjuk, egyéb értelmes tippetek van a miértre, a kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!