Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hosszabb ideje él szex nélkül, hogy vészeli túl? Mennyi ideje tart? Milyen megoldásokat talált? Milyen okok miatt alakult így? És hogyan tervezi, készül a folytatásra
3 éve tart, rendszeresen magamnak csinálom. Viszont egy normális kapcsolatot szeretnék, nem alkalmit vagy szexkapcsolatot. Arra lett volna már bőven jelentkező.
Több oka van amiért ez így alakult és nem, nem vagyok csúnya.
40 éve tart :D
Napi maszti.
Gátlásos vagyok.
10 éve tart. Megoldom magamnak, néha telefonos segítséggel.
Azt hiszem ez már nem változik.
2-es azért ez szomorú, vagy nálad is mentális problémák miatt van így, mint a 6-osnál?
Bár szerintem ő is kereshetne egy pszichológust, vagy akár többet is, amíg nem találja meg a megfelelőt...
10hónapja nem szexeltem
És már nagyon akarok dugni
Ez alapján én sehol nem vagyok a másfél évemmel. Egyedül megoldom, szexkapcs. nekem sem kell. Nem vagyok rusnya és dagadt sem, de nagyítóval keresni normális férfit most egyszerűen nem fér bele nekem időben; tudom, hogy nem vagyok "egyszerű eset".
Sehogy sem készülök a folytatásra: ha lesz időm és kedvem, belevágok, de jelenleg ez nem prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!