Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hosszabb ideje él szex nélkül, hogy vészeli túl? Mennyi ideje tart? Milyen megoldásokat talált? Milyen okok miatt alakult így? És hogyan tervezi, készül a folytatásra
A kezdetektől fogva csak a maszturbálás jutott. Csak minimálisan enyhít (a nemi vágyon, a depresszió felerősödik utána).
Miért alakult így? Sosem volt lehetőségem szexre.
31F
Maszti. Néha prosti. Pénztől függ, hogy mennyim van. Hó elején jobb, utána maszti.
Kb 2 hónap volt a legtöbb mióta prostizni is jarok. Barátnőt azért keresek, de nem találok... :(
40F
@14: Randa vagyok, ilyen egyszerű, nincs ezen mit részletezni, és nagyon nem az a szint, amin csini rucika, frizura, egy fél kg vakolat meg a többi szokásos "okos" tipp segíteni tud.
Valamire való férfinak nincs gusztusa hozzám, amelyiknek van, ahhoz pedig már nekem nincs, annyira siralmas.
Ezt nekem is nehéz elhinni, hogy annyira randa lennél, talán az lehet a gond, hogy ilyennek látod magad.
Nekem, a korom és a helyzetem (családban, házasságban élek- de évek óta nem vagyunk együtt, nem is leszünk, de sajnos nem váltunk el) az akadály, na és persze, hogy talán sapioszexuáls és demiszexuális is vagyok még ráadásul. Azaz számít az illető szellemi, értelmi személyisége, és lelkileg is kellene hogy vonzon. De én is úgy vagyok, ahogy te írtad, rosszul viselem, és én is ismerem ezt a robbanós érzést már.. hagytam ki alkalmakat, mert közben meg nem mindegy hogy kivel ahh, esélytelen.
Masztizok.
A minőségi játékok sokat javítanak.
17-es
mert így megfosztom magam az élménytől, és ez pont így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!