Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves vagyok 20 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok 20 évesen lettem "nagy lány" az gáz ha ennyi idősen csak egyetlen egy pasival voltam?

Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 00:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
nem, miért lenne gáz? elsővel hosszabb ideig tartott?
2021. jan. 13. 00:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazából csak barátok voltunk.. nem jártunk.. azóta nem igen tudtam bárkiben is megbízni.
2021. jan. 13. 00:22
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem gáz! Ez nem egy verseny!
2021. jan. 13. 00:22
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem, hogy az lenne.

Nézd én egy 18 éves srác vagyok és néha úgy érzem a hormonok terén nyomás van rajtam, de ott az eszem, ami meg azt mondja hogy igenis jó várni a megfelelőre, nem kell ezt elsietni. Ami azt illeti ezt elég sok helyen megemlíti az idősebb korosztály is.

Nincs gond ezzel. Számomra már most egy fokkal tiszteltebb nő lettél, mint jópár egyén.

Bár ha neked a mennyiség a fontos nyugodtan menj abba az irányba, viszont ha nem akkor hajrá.

Mondom én még senkivel nem voltam, ami néha zavar is, de az eszemben mégis csak eltudom dönteni, hogy ez mégsem olyan rossz dolog.

Nem igazán értem, hogy ez miért lenne egy nőnek negatívom, vagy lényegében bárkinek.

2021. jan. 13. 00:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Ezen szívesen segítenék :P
2021. jan. 13. 00:34
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
Gáz, ennyi idősen már a harmadik gyerekemmel voltam várandós, mind a három másik apától volt. :)
2021. jan. 13. 00:35
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem , ez még nem ad okot az aggodalmadra , nem késtél le még semmiről !
2021. jan. 13. 01:06
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem az!
2021. jan. 13. 07:34
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Húsz évr vagyunk házasok a feleségemmel. Én 60, a párom 54. Én vagyok a feleségem életében a második férfi. Szóval egyáltalában nem példa nélküli az eseted :)))
2021. jan. 13. 08:09
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha itt vadidegenek azt írják, hogy gáz, akkor annak érzed? Ez nem verseny, illetve nem tartozol senkinek elszámolással miért ennyi vagy annyi pasival voltál egyedül magadnak.
2021. jan. 13. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!