Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Goldengate oldallal lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Goldengate oldallal lehet pénzt keresni fiatal nőként?

Figyelt kérdés
Jelenleg még csak képeim vannak fent, de több száz visszajelzést kaptam és egy csomó privát üzenetet is, szívesen csinálnék személyre szóló tartalmakat is
jan. 1. 00:43
1 2
 1/15 StevenUp ***** válasza:
100%
Képekkel, 2025ben már nem sokat lehet keresni. A Google tele van nálad bevállalósabb nő képeivel. Miben tudnál te többet nyújtani a képeiddel, hogy úgy érzed, ebből van esély megélni?
jan. 1. 00:46
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
A probléma, hogy ott az oldalon a legtöbb ember abszolút nem egyedi, kreatív képeket készít. Ahol más oldalakon sem. Tucat mind, néhány kivételtől eltekintve. Én férfiként kreatív vagyok, fotóztam már magam meztelen, álló farokkal. De férfiak közt is azt látom ott fent, hogy baromi unalmas képeik vannak, semmi érdekes kompozicio, szett, stílus.
jan. 1. 00:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem megélni szeretnék belőle, félre értés ne essék. Csupán kellemes a hasznossal, képekre és videókra gondoltam, olyanra amit a “megrendelő” kér saját igényei szerint
jan. 1. 00:54
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

"Én férfiként kreatív vagyok, fotóztam már magam meztelen, álló farokkal"

Ez tényleg nagyon kreatív, végül is csak napi két tucat ilyet kapok... most már legalább tudom, hogy mind nagyon kreatívnak hiszik magukat, biztos nem értik, miért nem kapnak választ.

jan. 1. 01:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha sok követőd van akkor nyiss egy Only Fans fiokot
jan. 1. 01:12
 6/15 anonim ***** válasza:
10%
#4: állj már le, tahó. Nyilván nem ennyiből állt a képsorozat, de a farkamnak állnia kellett, vagy petyhüdten néznéd inkább? Gyökér.
jan. 1. 01:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Van onlyfans fiókom, viszont fogalmam sincs mi az a fax szám, és hogy hol találom
jan. 1. 01:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb, ha mutatsz nekem belőlük. Megmondom, hogy mennyire egyedi.
jan. 1. 03:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Gongdolkozz reálisan!

Mennyire vagy fiatal? Mit mutatnál amit mások nem?

jan. 1. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:
7: nem inkább tax szám?
jan. 1. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!