Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van itt tapasztalata esetleg hármas, négyes szexhez partner keresésben? A goldengate.hu, vagyaid.hu oldalakon mennyire lehet találni sikeresen?
Felejtősek ezek sajnos.
ha nő vagy akkor ezer nyáladzó levelet fogsz kapni, pasiként meg senki sem fog válaszolni neked.
Nagyon nehéz.
Inkább swinger bulikba vagy klubbokba hamarabb találsz.
Itt is lehet, de időigényes
Írj, ha érdekes.
45/F
Én kb 20 párnak írtam akiknek beleférek az elképzeléseibe szóval olyan pasit keresnek mint én.
Abból 2 ha válaszolt.
Utólag akiknél voltam azt mondták hogy normális vagyok.
44/F
Békés megye.
Pasiként is volt sikerén, igaz kell hozzá türelem és kitartás. Plusz az sem árt hogy elfogadod ha nemet mondanak, illetve ha konkrét korosztályt vagy súlyt esetleg méretet keresnek akkor fölösleges írni ha nem tartozol bele. A sikeredett tudod növelni egy jól megírt bemutatkozó szöveggel illetve pár képpel.
Nőként vagy párként a probléma az hogy mindenki is jelentkezik, így hamar beleunnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!