Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akivel szintén megtörtént, hogy a párja/partnere ébresztette rá valamire, amiről addig saját maga sem gondolta volna, hogy ki szeretné próbálni?
Igen, a szubomnak új világ nyílt ki.
45/F/dom
Igen. Kiderült hogy van egy kis sub hajlamom. Szeretem ha szex közben fojtogat, vadabbul nyul hozzám, erősen falhoz nyom.
N
Igen, volt ilyen!
Egész életemben japán autó fan voltam, civic vti, mazda, toyota celica, ment a tuning, turbó…
Aztán jött Ő, egy sor 6 bmw-vel, sosem gondoltam, hogy egyszer német autóm lesz. Azóta van egy m3-asom, illetve egy audim.
29F
Igen!!!!
Egészen ismeretlen magasságokba tud repíteni.
A legcsodálatosabb az volt, amikor rájöttem, hogy mennyire izgat ha ledominál, mozdulatlanra rögzít, megharap. Instant boldogság egyenesen az agyba, kb akkor értettem meg, hogyan élvezhetik az emberek a BDSM-et.
Azóta téma a kötözés, legközelebb kipróbáljuk.
Elvitt swinger klubba, kb egy évbe telt amíg a gondolat meggyökerezett, és lettem annyira kíváncsi, hogy rábólintsak, és hát hűűűűű, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!