Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm rosszabb mint egy drog és ha nem lehetek vele feszült vagyok?

Figyelt kérdés

Úgy érzem annyira rászoktam, hogy függő lettem. Kb mint valami nagyon durva erős drog. Ha nem lehetek vele mintha elvonási tüneteim lennének. Nyugtalan meg feszült vagyok és nem tudok elaludni sem sokszor.

Hogyan lehet kibírni? Valaki van hasonló cipőben?

jan. 1. 03:14
 1/10 anonim ***** válasza:
A szerelem ilyen. Legyél vele és kész. Lakjatok együtt ha lehet.
jan. 1. 03:26
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Én is pont így érzek amikor a barátnőd épp nem nálam van.
jan. 1. 03:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Azon vagyunk. Reméljük minnél előbb sikerül ezt megvalósítani. Csak sajnos sok külső nehézség is jelen van.

De ha nincs épp velem akkor folyton rá gondolok (és nem csak akkor amikor kiverem)

jan. 1. 03:37
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
El fog múlni, hidd el. Addig meg bírd ki,ezt legtöbben átéljük. Ez a szerelem.
jan. 1. 03:58
 5/10 anonim ***** válasza:

majd azt hogy bírod ki ha vége lesz

sok sikert, nekem megvolt az igazi már.

jan. 1. 05:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez elég rosszul hangzik... Függönek nem jó lenni, se alkoholtól, drogtól, se személytől.
jan. 1. 06:06
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
Jàrjàl pszichológushoz, mert nyak felett valami problémàd van.
jan. 1. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Vedd el feleségül és pár év múlva minden bajod lesz tőle hogy egész hétvégén őt kell lesned. Majd elkezdesz horgászni,csak hogy ne otthon kelljen lenni vele,mert már látni se bírod. De lehet hogy oda is menni akar majd veled és akkor ott fogod majd verni a fejed egy odvas fába hogy mivel érdemelted ki ezt az elcseszett nyomorult életet.
jan. 1. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Nőlj fel mert ez nagyjából egy kisiskolás szint!
jan. 1. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
8-as ne az elcseszett boomer életetekből indulj ki.
jan. 1. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!