Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális mell számotokra képekkel?
#9-es
Az első képen linkelt, zöld pólós lány mellei nem egyforma méretűek. Biztos, hogy nem szilikon tehát. Mégsem lógnak. És nagyok.
A harmadik képen sem gondolnám, hogy szilikon.
De az első egészen biztos, hogy nem az, és mégsem lóg a földnek.
Hogy számodra is nyilvánvaló legyen, hogy nem szilikont látsz ott, íme, eltérő, szabálytalan alakú mellek:
De alulnézetből is, hogy nincs műtéti heg:
Persze, ezt is ügyesen meg tudják már oldani. De összenyomva is látható, természetesek:
Ilyen nehéz elfogadni, hogy a nagy mell nem egyenlő a lógóssal?
A nagy mell... kinek mi a nagy
Az általad mutogatott körülbelül C esetleg D kosaras
Az egyes által linkelt körülbelül G vagy H kosár
Kértdezem én, neked mekkora a zacsi? És áll e mint a cövek?
A D-s már nagy. Vitán felül. Mivel a legjellemzőbb mellméret a nem szült nők korosztályában a B-s kosár, így a D-s már két mérettel az átlagos felett van.
És ez adja a definíciót, nem az, hogy vannak szélsőséges, de statisztikailag szinte nem is mérhető jelenlétű G-s, H-s kosárméretek.
Kérdésedre választ - igen és igen.
Hogy betalált nálad ez, az abból válik nyilvánvalóvá, hogy támadóba fordulsz.
Nem.
Ez csak gravitáció.
Aminek súlya van az kefelé húz.
Én még nem làttam egy pasinak se álló tacsit. Egyértelműen...
Szerinted a G kosár szélsőséges?
Sratisztikailag nem mérhető??
Ettől nagyobbak is vannak, rendes fehérneműs boltban, nem csodaszámba menő dolog
Most utánanéztem, bár sok dolgot nem igazán találni, de D kosarat ír átlagnak Magyarországon.
A legnagyobb kosarú gyártott mellrartó L-es.
12es
Nagyon bomba az a csaj, imádom.
17es
Te pedig örülj és élvezd ki a nagy ciciket.
a 8-as válaszoló jól le lett pontozva, pedig a hozzászólók közül ő gondolkozik normálisan (és kis mellről is csak Ő linkelt képet)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!