Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális mell számotokra képekkel?
Pl neki elég jók. Gépemen van lementve amire én azt mondom tökéletes, de most nem akarom bekapcsolni...
holnap estig is linkelhetném a képeket.
nagyon sokféle jó mell létezik
Az 1es miért lett lepontozva?
Mert a temészetes, szilikonmentes nagy mellek tetszenek neki?
Én mindenféle cicit imádok, de kb ez az ideálom. 24f
#5-ös
A tőgy és a nagy mell között van különbség.
Ez is nagy és természetes, mégsem bámulják szomorúan a padlót a mellbimbók, mint fentebb ott a leeresztett szélzsákoknál.
Nem akartam ilyen alpári lenni, mert senki nem tehet róla, ha neki éppenséggel ilyen van, ez egy testi tulajdonság, és bántó nem akarok lenni emiatt senki felé. De azt sem állhatom ki, ha valaki azzal jön, hogy a nagy mell ilyen, ha valakinek ez nem tetszik, akkor szilikonpárti. Nem. Egyáltalán nem törvényszerű.
A kérdésre válaszolva, számomra méretileg akár az ilyen kicsitől...
...az ilyen nagyig...
...bármekkora lehet.
Ami fontosabb, hogy alakilag kerek, jó tartású, feszes legyen, kis bimbóudvarú és rózsaszín mellbimbóval. Amíg esztétikailag ilyen, a mérete szinte mindegy nekem, hogy mekkora.
8as
A nagy mellnek súlya van. És ugye a gravitáció...
Az általad említett "ilyen kicsi" az tulajdonképpen semmi. Ott mell nincs.
Az "ilyen nagyig" meg szilikon.
Akkor miről beszélsz?
8as
Húú, én a nagy melleket szeretem, de abban az extrém kicsi mellben is van valami szexi, nagyon izgató. Amúgy az 1es válaszban lévő is jó, nekem az is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!