Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt ebben a helyzetben?
Először is egyetértek az első válaszolóval, hogyha a külsődet teljes mértékben nem is, de valamennyire meg lehet változtatni.
Említetted, hogy a hobbidnak élsz. Nem fejtetted ki bővebben, hogy mi lenne az, de esetleg a hobbidon keresztül nem tudnál valahogy ismerkedni? A közös hobbit űzöknek már egy témával több van, amiről beszélgethetnek. :)
3-as vagyok.
És akkor úgy gondolod, hogy ennyi, kész, vége: feladod és soha többet nem próbálkozol? Szemmel láthatóan aligha akarsz tenni ellene, tehát nem tudom miért tőlünk vársz megváltást.
Esetleg internetes társkereső?
Én hasonló helyzetben vagyok, csak 23 vagyok...
Annyi a különbség, hogy én nem csalódtam a nőkben, nem hibáztathatom Őket azért mert nem kellek nekik.
Engem is az iskolai bántalmazás tett tönkre többnyire, ami félig az én hibám, félig teljesen rajtam kívül álló dolog volt... De emiatt a személyiségem is taszító, nem csak a külsős. De hát ez van, az önsajnálat nem segít.
És ezt jegyezd meg.
Próbálj javítani magadon, akkor is ha azt gondolod, hogy már nincs értelme...
Különben 30 évesen azt fogod érezni, hogy “basszus, mért nem 25 évesen próbálkoztam minden erőmmel!”, 35 évesen meg azt, hogy miért nem 30 évesen, és így tovább...
Nekem egyébként pl. a fogaimmal is problémák vannak, az egyes azt írja hogy lehet rajta javítani, hát nem egészen, pontosabban ez is szerencse kérdése...
Nekem milliós összeg lenne megcsináltatni a fogaimat, vagy az is lehet hogy több millió és egy genetikai “adottság” miatt van ez, nem azért mert nem mostam.
És az én esetemben a protkó sem megoldás...
A jelenlegi fogsorom meg nagyon igénytelen benyomást kelt rólam.
Pedig nem vagyok az...
Eddigi életemben amennyi pénzt kerestem, azt családi tartozások rendezésére költöttem, meg hogy legyen hol lakni, apám ellátására aki alzheimeres... Különben meg anyámmal élek, aki paranoid skizofrén, 50,000 forintot kap havonta amit el is cigizik meg szerencsejátékozik, egyedül nem tud gondoskodni magáról.
Szóval ha megint összegyűjtök valahogy 1-2 milliót, onnantól kezdve 2-3 év kezelés mire normálisan szabályozzák a fogaim és be helyezik az Imolantokat ahova kell.
Szóval a harmincas éveimben talán már lesz minimális esélyem egy nőnél...
Remélem addig nem válok valahogy egy idióta incellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!