Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúknak is lehet mocskos fantáziájuk? Vagy az ilyesmivel megáldott fiúk/férfiak mindannyian bátrak, kezdeményezők?
Elég sokat dumálok egy csajjal és neki elég meredek dolgokat szoktam mesélni pedig alapból nehezen megy a megnyílás vagy a vágyaim felvállalása.
Szóval simán lehet nekik is mocskos a fantáziájuk, maximum nehezebben adják ezt elő, ezért kell melléjük egy olyan partner aki nyitott és nem kezdi el ekézni őket a vágyaik miatt.
Értem. Erre nem is gondoltam. Lehet, hogy pont azért is olyan beteg a fantáziájuk, mert nem jutnak nőhöz.
Hacsak egy bevállalós lány nem közeledik feléjük.
A leghalkabb embernek van a leghangosabb gondolata.
Válaszolva a kérdésedre,igen,lehet.
Nekem is mocskos a fantáziám, de úgy érzem ha olyan rámenős lennék, és perverz mint amilyen szeretnék lenni, akkor csak nevetnének rajtam. Mert mindenki csak a külsőmet látja és az azt mutatja, hogy egy botokkal járó mozgássérült ember vagyok.
Ebben a ebben a helyzetben pedig azt hiszem elég hülyén nézne ki ha rámenősen viselkednék. Bárcsak lehetnék olyan perverz rámenős alak.
De nem tehetem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!